cały wszechswiat jest wielki, kto wie czy w ogole ma koniec.. wiec dziwne by bylo jakby tylko nasza planeta byla zamieszkala... i tylko na niej bylo zycie wiec ja jestem pewny ze gdzies tam.. cos jest
W wampiry wilkołaki i takie tam do tego podobne nie wierze bo to tylko ludzka wyobraźnia ale jeśli chodzi o ufo to w sumie mam podzielne zdanie na ten temat ,ponieważ napewno nasza Ziemia nie jest jedyną zamieszkałą planetą we wszechświecie
ba, że wierze. jednak nie w wilkołaki i wampiry pod postaciami potwórów rodem z horrorów.
wierzę, że istnieje jakaś materia duchowa, a co za tym idzie 'inny świat'.
obcy, kosmici? jak najbardziej, jednak nie koniecznie jako zielone stwory z płaską głową i dużymi czarnymi oczami. na pewno gdzieś w wieeeelkim wszechświecie istnieje życie.
jak to powiedział Einstein: "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum