Imię: Asia
Wysłany: 2009-03-11, 16:58 j. polski
treść zadania brzmi:
Zanalizuję i opiszę reprodukcję obrazu Slindebirken. Yy.. nie jestem dobra w wypracowaniach szukałam pomocniczych tekstów w internecie ale nic nie mogłam znaleźć. Może wy wiecie gdzie mogę znaleźć opis tego obrazu..?
Z góry dziękuję i pozdrawiam ;*
[ Dodano: 2009-03-11, 17:08 ]
a tak w ogóle to zapomniałam o jednym fakcie. Autorem obrazu jest Thomas Fearnley :)
_________________ Kochać kogoś, znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne... ;***
Bardzo ładny obraz.
Nic trudnego nie masz do zrobienia. Po prostu weź kartkę i patrząc na obraz opisz co na nim widzisz. Jakieś refleksje walnij. Tyle.
Na końcu dodaj akapity w odpowiednich miejscach i masz gotowe.
W internecie nie znajdziesz amatorskich rzeczy, zresztą uwierz, że to jest zbyt łatwe, by ściągać
Bardzo ładny obraz.
Nic trudnego nie masz do zrobienia. Po prostu weź kartkę i patrząc na obraz opisz co na nim widzisz. Jakieś refleksje walnij. Tyle.
Na końcu dodaj akapity w odpowiednich miejscach i masz gotowe.
W internecie nie znajdziesz amatorskich rzeczy, zresztą uwierz, że to jest zbyt łatwe, by ściągać
A kontekst historyczny? Technika malarska, informacje o autorze, okoliczności powstania obrazu itp.? Obrazu nie można opisywać tak o, z głowy. To niepoważne
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Mówiłam o opisie, nie brałam pod uwagę "historii" :P
Poszukałam trochę w internecie i nic takiego nie mogłam znaleźć.
Poszukaj u siebie w książce, ao idź do biblioteki i tam trochę posiedź. Na pewno znajdą coś użytecznego dla Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum