Witam !
Przejdę od razu do rzeczy.
No Więc jak moge przekonać Dziewczyne żeby rzuciła to pieprzone palenie ?
zawsze jak zaczynam ten temat to jest kłótnia.. Może jakiś Kompromis ?
Sama miałam podobny problem z chłopakiem, zwykle gadanie nic nie daje.
Może np. kiedy będzie chciała cie pocalowac powiedz że nie bo jej śmierci papierosami (mocne ale działa) albo że nie ma nic fajnego w całowaniu popielniczki.
Wiesz co myślę, że inicjatywa musi wyjść od niej Ty możesz jedynie ją wspierać. Jeżeli sama nie podejmie decyzji o rzuceniu palenia to Ty nic nie zdziałasz. Jedynie to, że się pokłócicie. Jednak możesz z nią o tym porozmawiać i wtedy zobaczysz jakie masz szanse na powodzenie Twojej prośby.
Imię: Kuba
Wysłany: 2009-10-20, 18:29
Możesz jej jeszcze pokazać jak bardzo Ci to przeszkadza.
Nie rzuci palenia to powiesz, że fajki są ważniejsze od Ciebie i może zmięknie.
Nie skończy z tym od razu - tego jestem pewien, ale może ograniczy jakoś.
jr_, Nie chodzi że pali przy mnie.
Tylko jak sie pali to wszystkie ubrania i ogólnie smierdzi dymem ;((
Nie nawidzę tego do tego od razu mi słabo i nie kiedy mdleję ;(
[ Dodano: 2009-10-20, 19:36 ] Abaddon, a Dokładniej ? ;>
Powiedz że to tobie nie odpowiada, albo walnij z mostu że śmierdzi i nie chcesz się nią całować jeśli weźmie sobie to do serca to może rzuci?
_________________ Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.
Fabri, Palisz, nie ma całowania, śmierdzisz.
W ogóle nie przytulaj się... Rodzice mi marudza, że ciągle moje ciuchy śmierdzą fajkami - jak pali przy tobie... czy cos.
_________________ Co za idiotyczny punkt w regulaminie.
Poza tym, wypadało się podpisać jak grzebałeś na moim profilu pipko.
Miałam tak z chłopakiem. . . Nie pali już
Wystarczyła szczera rozmowa i chęci z jego strony. Jeśli ona chce palić i nie rusza ją Twoje zdanie na ten temat to może pójdzcie na kompromis ? ( np.żeby ograniczyła ) Skoro dla niej to takie ważne
_________________ " Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum