Wysłany: 2010-08-29, 15:16 Jak posłodzić chłopakowi?
Poznałam chłopaka. Niestety mieszkamy bardzo daleko od siebie. Ciągle jesteśmy w kontakcie. Najlepsze jest to, że on do mnie zwraca się "kotku". Ja też staram się do niego mówić kochanie itd. Co mogę mu jeszcze słodkiego mówić? Dajcie coś
_________________ `Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie` </3
Nie, nie jesteśmy razem.
Tylko nie miałam na myśli tego jak się do niego zwracać, ale to co mogę mu mówić. Że np. chciałabym się przytulić czy coś w tym stylu.
_________________ `Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie` </3
Czy każdy z byle pierdołą przylatuje na forum? Jeden zrobił wypadek, druga 'nie umiem sie zakochac' i masz tu następna. Masz cały zwierzyniec do dyspozycji. I sama sie wysil. TO nie my mamy zarywac za siebie chlopaka
_________________ Mężczyzno! Puchu marny! Ty wietrzna istoto! - Eliza Orzeszkowa - Marta
Czy Ty aby nie masz tego wieku w profilu pomnożonego przez dwa?
Śmiem twierdzić, że moja siostra, niemalże jedenastoletnia ma więcej własnego rozumu..
Choć raczej Twój problem polega na zakompleksionej naturze, bo "odsładzanie" pierwszemu lepszemu chłopakowi, który nazwie Cię kotkiem, pieskiem, robaczkiem, czy innym biednym zwierzęciem nie jest naturalną reakcją ludzi z nawet zaniżoną własną samooceną.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum