Wysłany: 2009-06-12, 11:42 Jak powinnam postąpić w stosunku do mojej "przyjaciółki
Prawie przez 3lata siedziałyśmy razem w ławce... Wszędzie razem, wszystko razem robiłyśmy.. Obie się śmiałyśmy, mówiłyśmy sobie wszytko... Pod koniec 3klasy zachorowałam nie było mnie tydzień w szkole a ona znalazła w międzyczasie nową kumpele [...] Ja jej służe jako spowiednik tzn on mi mówi o swoich problemacha ale z nią siedzi.. z nią chodzi na przerwach, z nią gada.. a ja nie moge zbyt szybko chodić, bo mam kłopoty z nogą, nawet na mnie nie poczeka... w ogóle totalna zlewka. Potraktowała mnie jak przedmiot "wymieniała na lepszy model" (jeśli w ogóle jest w czymś lepsza od mnie).. i co ja mam zrobić?? olać ją tak jak ona mnie?? jest mi bardzo ciężko bo wydawało mi się, że to moją prawdziwa przyjaciółka...
ehhhh chyba nie masz innego wyjścia olej ją!! po co ci taka przyjaciółka. Taka przyjazń jest bez sensu to nawet nie jest przyjazń znaczy z twojej strony to może i tak ale ona nie zachowuje się fair w stosunku co do ciebie
ehhhh chyba nie masz innego wyjścia olej ją!! po co ci taka przyjaciółka. Taka przyjazń jest bez sensu to nawet nie jest przyjazń znaczy z twojej strony to może i tak ale ona nie zachowuje się fair w stosunku co do ciebie
powinnas zrobic dokladnie tak jak napisali moi poprzednicy.
Marna taka ''przyjaciolka'', jesli musisz sie martwic (kiedy sie nie widzicie dluzszy czas) czy ona sobie nie znajdzie lepszej kolezanki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum