Wysłany: 2010-08-30, 15:01 jak pożegnać wakacje.
Jutro ostatni dzień wakacji, a więc trzeba zrobić cos boooboowego ;D Zamiast zwykłego wyjścia na piwo może macie jakieś ciekawe pomysły, tematy imprez, zabawy? Czekam na propozycje
_________________ .kochać to nie znaczy zawsze to samo.
Wysłany: 2010-08-30, 15:39 Re: jak pożegnać wakacje.
LandonAston. napisał/a:
Jutro ostatni dzień wakacji, a więc trzeba zrobić cos boooboowego ;D Zamiast zwykłego wyjścia na piwo może macie jakieś ciekawe pomysły, tematy imprez, zabawy? Czekam na propozycje
Takie pytania mnie niszczą... Proponuję zabawę w Słoneczko
Tja... ja w wieku 14 lat na koniec wakacji szłam na rower lub basen, do dwudziestej pierwszej szalałam na podwórku, ale to były daaaaawne czasy, kiedy dzieci były dziećmi, a dorośli dorosłymi...
Cytat:
Proponuję zabawę w Słoneczko
Można też podciąć sobie żyłkę (tak w stylu emo).
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
jakaś impreza pożegnalna by się przydała nie mówię od razu o nie wiadomo jakiej bibie :d tylko taka kulturalnie. Czy teraz wszystkie dzieciaki muszą od razu pić? Chyba można jeszcze w gronie znajomych się normalnie pobawić? Puścić muzyczkę potańczyć. Może jakaś wspólna klasowa imprezka.
Ja wliczam rozpoczęcie roku do wakacji. To tylko podanie planu zajęć i z powrotem do domu, o godzinie o której normalnie się wstaje. Więc nie uważam, że się spóźniłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum