Eloszka...
Tematów było jednak sensownej odpowiedzi nie znalazłem.. ;(
No Więc jak przekonać rodziców aby kupili mi skuter?
mam 16 lat.. miałem już kiedyś motorynke. i dbałem o nią strasznie codziennie coś przy niej robiłem itp.. Teraz zrobiłem karte Motorowerową i chcę mieć swój własny skuter. każdy z kolegów go ma..;/ nawet nie mam czym pojechać do miasta.. tylko na piechote 2 km na autobus.. jak przekonac rodziców ? hmnN?
Oceny mam Słabe... ;(
Sytuacja Finansowa jest dobra.. pozatym Dziadkowie powiedzieli że jak Rodzice się zgodzą to połowe mi dokładają bo maja odłożone specjalnie na to.
Jeśli z tym co napisał Constantine jest ok,to możesz przejść do argumentowania.Że oceny dobre,że dbasz o to co masz,że nie będziesz musiał chodzić na piechotę,że koledzy mają(kiepski argument),...
[ Dodano: 2010-02-19, 20:28 ]
Cytat:
Oceny mam Słabe... ;(
Popraw,a wtedy próbuj.Albo obiecaj,że poprawisz,ale obietnicy dotrzymaj.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Alcio_92, Tłumaczą że nie Bo nie.. bo za 2/3 lata Bede juz dorosły i bede miał prawo jazdy i bede mógł jeździć Samochodem.
Oceny słabe..
Jade na 2/3 ... na Koniec semestru mam Dwie 1 ale to przez zachowanie i Nauczyciele nie Chieli mi dać szansy poprawy.. ale poprawiam już to.
w sumie jesli wszyscy jezdza nad jezioro skuterami ktore zanieczyszczaja srodowisko to ty mozesz ekologicznie sie przebiec,jeszcze ci na zdrowie wyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum