Cudnie! Dziś w nocy, po trzech miesiącach moja przyjaciółka wróciła wreszcie ze Szwecji! I zaraz wpada na ploty A wieczorem spotkanie z moimi wiedźmami ze studiów, jedziemy na dwa, trzy dni do jednej z nich. I nie straszna mi plucha i deszcz!
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Dzisiaj brzydka pogoda, zimno nawet w domu:(
Cały czas leże w łóżku pod kocem, brrr mam nadzieje, że pogoda się wkrótce poprawi.
Bo tylko psuje mi humor.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
boli mnie brzuch na samą myśl o wybieraniu kierunku studiów, moim niezdecydowaniu, o maturze, o szkole, o tych miastach daleko daleko, o rozłące, o braku planu A żeby myśleć o jakichś B, depresja niekontrolowana.
boli mnie brzuch na samą myśl o wybieraniu kierunku studiów, moim niezdecydowaniu, o maturze, o szkole, o tych miastach daleko daleko, o rozłące, o braku planu A żeby myśleć o jakichś B, depresja niekontrolowana.
dlatego ja poszlam na zaoczne - 65 km od domu- co 2 tyg. zjazdy i git :P
matury sie balam bo sie nigdy nie uczylam a zdalam nie wiem jakim cudem bardzo dobrze xDDD
będzie dobrze, trzymam kciuki
zmęczona jestem i spać mi sie chce
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum