Imię: Karolina
Wysłany: 2010-08-31, 15:12
Czarno-szara tuniko sukienka do kolana,biała bluzka, czarne prześwitujące rajstopy, balerinki, srebrna torebka. Jak ja się cieszę ,że już jutro zacznie się szkoła !
dżinsy, szare jazzówki, czarna koszula stylizowana na męską, wielki szary sweter, czarna torebka, czerwonewielkie kolczyki i szarość na paznokciach (wreszcie znalazłam!) i idę się śmiać ztych wszystkich przestraszonych pierwszorocznych z wielkimi nadziejami.
Mam do Was pytanie.Zamierzam jutro się ubrać w jeansy,marynarkę i nie wiem co pod to lepsze.Biała koszula,koszula nie biała,kolor pod różowy w paski ale bez rękawów(zresztą to nie ważne)czy t-shirt?
Mam do Was pytanie.Zamierzam jutro się ubrać w jeansy,marynarkę i nie wiem co pod to lepsze.Biała koszula,koszula nie biała,kolor pod różowy w paski ale bez rękawów(zresztą to nie ważne)czy t-shirt?
Ja wybrałabym białą koszulę.
A ja stawiam na ciemne rurki, ukochane granatowe 13 cm szpilki, klasyczną białą koszulę, troche dłuższą i czarną marynarkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum