Wysłany: 2010-09-01, 14:16 Jak sprawić żeby meble przestały "śmierdzieć"?
Kurcze, może ktoś to uzna za głupie ale naprawde mam problem. Otóż... (nawet nie wiem jak to napisać). Chodzi o to że gdzieś z rok temu kupiłam sobie meble do pokoju. Niestety nie wiem dlaczego ich zapach nie "wywietrzał" przez tak długi czas. W komodzie trzymam ubrania i ich zapach nie jest zbyt przyjemny pomimo stosowania zapachowego płynu do płukania. Ostatnio stwierdziłam, że muszę te wszystkie ubrania przepłukać w płynie bo to tak nie może być żeby śmierdziały jakimiś meblami. (meble kupowałam w black red white i nie były jakoś bardzo bardzo drogie więc to nie jest zapach jakiegoś drzewa czy coś... nawet nie potrafię za bardzo sprecyzować). Ubrania wzięłam do prania a komoda zostałą na trzy dni pusta. Otworzyłam wszystkie szuflady na oścież żeby powietrze się zmieniło ale wydaje mi się że to nic nie pomogło. O co chodzi? Czy mam stosować jakieś zawieszki do szafy zapachowe czy jak (trochę nie wygodne rozwiązanie skoro stosuję płun do płukania o innym zapachu)... Jeju, no nie wiem już co robić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum