w gimnazjum - 9 chłopaków i 18 dziewcząt xD
w liceum jeszcze nie wiem ponieważ jak na razie są 64 do klasy i klasa będzie podzielona na B1 i B2 nie wiem w której wyląduje ale na 64 uczniów w biol-chem-fiz jest około 52 dziewczyn i 12 chłopaków.
Moim zdaniem i dla mnie nie ma to większego znaczenia ile jest facetów a ile kobiet. Denerwuje mnie tylko to zmieniające się społeczeństwo na dzieci techno, emo, neo itp.
Czytając forum mojej przyszłej klasy za przeproszeniem rzygać mi się chce. Kolo który ma 16lat ma na NK fotke typu DragonBall, inny używa słów typu: "smerfastycznie".
Boję się tylko tego że w klasie jeśli będzie 5 czy 6 chłopaków nie znajdzie się choć 1 normalna osoba do której będzie się można normalnie odezwać.
Jeszcze trudno mi powiedziec, ale chyba będzie ok. Mam 18 dziewczyn i 6 chłopaków. Jest to klasa europejsko - językowa. Gadamy na forum i wydają się byc spoko. Znam z tej klasy dobrze tylko dwie dziewczyny, z którymi w gimnazjum chodziłam do klasy. Nie mogę się doczekac września ?
Marde napisał/a:
Akurat wybrałem taki profil, który nie jest chętnie wybierany przez dziewczyny dlatego jest ich tak mało
Jaki profil Marde ?
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Dziewczyny chętniej wybierają np. biologiczno - chemiczy itp.
No. Tak. W mojej szkole na biol-chemie teraz tylko 4 chłopaków będzie. Ale na wszelkich humanistycznych też większośc dziewczyn. Tak myślałam, że twój profil to albo coś z informatyką, albo mat-fiz.
Ha ! Może to ta sama xD
I wogóle w liceach tak jest... jak sie chce miec tyle chłopaków co dziewczyn w klasie, albo wiecej, to tylko mat-fiz-info, albo cos w tym stylu. Humanistki cierpią zawsze na niedobór chłopaków
I wogóle w liceach tak jest... jak sie chce miec tyle chłopaków co dziewczyn w klasie, albo wiecej, to tylko mat-fiz-info, albo cos w tym stylu. Humanistki cierpią zawsze na niedobór chłopaków
Ja jestem na mat-inf-fiz :D
Po raz kolejny proszę o trzymanie się tematu//motyl
Dziewczyny chętniej wybierają np. biologiczno - chemiczy itp.
Ja osobiście uważam że te profile informatyczne, multimedialne to są już przereklamowane. Teraz każdy to technik-informatyk. Tylko że co drugi informatyk umie tylko kompa włączyć w wordzie pisać i system zainstalować. Przykładowo router do komputera musiał mój bart zakładać bo informatyk powiedział że nie wie w czym jest problem.
Ja idę do biol-chem i to że więcej dziewczyn wcale mi nie przeszkadza
ja też taki profil wybrałam ^^ :) u mnie będzie 11 dziewczyn i 15 chłopaków
Mnie najbardziej interesuję się matematyką :) Gorzej z angielskim ale dam sobie radę bo jest angol 5h tygodniowo
tylko jest to profil rozsz mat-inf-ang
U mnie jak na razie po forum wygląda, że klasa będzie fajnie, ale dokładnie wszyscy dowiemy się za 2 tygodnie Ale nauczycieli ponoć mam mieć świetnych, elitę, więc luzik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum