Każemy mówić sobie Pan/Pani
Mówimy do nauczycieli na ty lub przekręcamy nazwisko
Nagle wstaje i zaczynam śpiewać
Ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje przez okno
Zaczynam jeść i pić a jak babka do mnie podchodzi i zaczyna sie na mnie patrzeć to ja się jej pytam czy chce
Szuram cipsami
I potem młodzież ocenia się poprzez pryzmat takich, za przeproszeniem, gówniarzy.
Co do tematu: Jesli ktoś chce być traktowany z szacunkiem, niech sam też okazuje innym szacunek.
_________________ Renesans znał przedziwne sposoby trucia: hełmem lub płonącą pochodnią, haftowaną rękawiczką lub klejnotami wysadzanym wachlarzem, złotym puzderkiem lub łańcuchem z bursztynów. Dorian Gray został zatruty książką.
Imię: Małgorzata
Wysłany: 2010-08-26, 11:36
Szacunek do ludzi trzeba miec. W podstawówce i gimnazjum wieksza czesc klasy tez podchodziła do tego w luźny sposób i obrażanie grona pedagogicznego było na porzadku dziennym. Większosci ludzi z mojego aktualnego otoczenia do głowy by nie przyszło rzucac wyzwiskami lub głupimi tekstami do nauczycieli. Wyjątkiem jest informatyka, na której po prostu jesteśmy prowokowani, ale nie są to teksty, o które nauczycielka mogłaby się obrazic
Pyskuję. Nie będzie mnie jedna z drugą wyzywać od nieodpowiedzialnych ludzi, idiotów tylko dlatego że ma kilkanaście lat więcej i tytuł magistra na karku. Powód? Poszliśmy kilka razy całą klasą na wagary, kobieta miała najwidoczniej z tym jakiś problem.
Do tych którzy na to zasługują. Nauczyciele na to zasługują, przynajmniej Ci którzy się do tego nadają, podziwiam ich w sumie za to, że potrafią pracować z taką hołotą (ave panno wyżej).
[ Dodano: 2010-08-26, 13:05 ]
milus94 napisał/a:
Recepcjonistką
Chciałbym zobaczyć jak ludzie będą się do Ciebie odzywać i życzę by jak najgorzej :) Bo wtedy to Ty będziesz dla nich -
milus94 napisał/a:
Ja jestem dla nich czy oni są dla mnie?
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum