Jak wnerwiacie swoich nauczycieli? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Szkoła » Jak wnerwiacie swoich nauczycieli?

Jak wnerwiacie swoich nauczycieli?
Autor Wiadomość

adi_adi_pl 
User
Ciamcia Ramcia

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-06-13, 13:30   

Rozwiązywaniem krzyżówek na lekcji, czasami zdarza mi się je rozwalać tuż przy biurku nauczyciela. No i jak czegoś nie wiem czy coś to wiadomo kogo się pytam. Ale ja mam tolerancyjnych nauczycieli także nie ma czegoś takiego, że od razu do dyrektorki albo uwaga <luzik> :)

erwin
Stały User

Wysłany: 2010-06-13, 13:48   

wielu nauczycieli wkurza strasznie pstrykanie długopisem lub głośne przerzucanie kartek w kółko :)

Berry 
User

Wysłany: 2010-06-18, 14:28   

Wystarczy że sie całą lekcje usmiecham, historyczke to irytuje, zawsze mowi:"I z czego sie cieszysz?? Smiejesz sie ze mnie?"

wwwUTILEpl
User

Wysłany: 2010-06-20, 13:00   

Pamietam jak w zime wraz z dziesiatka kumpli z lopatami poslzismy zasypywac drzwi szkoly.
Na drugi dzien mielismy wolne a pan wozny mial sporo roboty kilofem;p

KicK 
User
samotek .

Imię: Da .

Wysłany: 2010-06-20, 13:50   

poprostu śmiać sie głośno , lub papierki rzucać w tego kto jest przy tablicy . jeszcze ostatnio wyszedłem przez okno z klasy .

anne bonny
User

Wysłany: 2010-07-01, 14:05   

szczerze mówiąc nieźle się uśmiałam czytajac powyższe odpowiedzi :mrgreen:
ja w ostatnim tygodniu przed wakacjami nie wytrzymałam mojej kretyńskiej anglistki...
Była luźna lekcja, i gadałyśmy sobie.... A ta baba na mnie krzyczała że cały czas gadam, więc jej rykłam że ona cały czas jęczy.... nieźle się wkurzyła do końca lekcji nie zwróciła mi uwagi :-D a wszystkich ogarnął niepohamowany śmiech :evil:

Martynos 
Stały User
Ja Jestem Ja

Imię: Martyna, Ola

Wysłany: 2010-07-09, 09:45   

Ja wnerwiam wychowawczynię gadaniem na lekcji.

coldplay
User

Wysłany: 2010-07-13, 09:42   

Najłatwiej i najskuteczniej jest ich wnerwić wyższym poziomem wiedzy. Wytknąć błąd przy całej klasie. Ale do takiej akcji trzeba być przygotowanym i naprawdę pewnym, że się wie co się mówi i nie da się jej przeprowadzić na każdym ciele pedagogicznym. W każdym razie po jednej takiej akcji szacunek dożywotni gwarantowany :)

Lemur 
User

Imię: czesław thebill

Wysłany: 2010-07-13, 10:08   

Nauczycieli denerwuje moja obecność na lekcjach ;D

YourDamn 
User

Wysłany: 2010-07-14, 20:31   

Dobre macie pomysły. Ja to zawsze najbardziej wku***** anglistkę, jaka to su.ka jest, wrr.. Mam masę punktów przez nią odjętą (uwagi to jej specjalność). A wkurzam ją tym, że np. w podręczniku było napisane o stylach muzyki i 'życia' (że tak to określe). M i.n muzyka - hip hop, jak już to widzę to mnie wku****, wiec mówię "Tu jest źle napisane! Co za downy to pisały!" I dalej do końca lekcji wypominam, jakie to cioty napisały to zadanie, i że przecież "hip hop to subkultura, a rap to muzyka". Podobnie z tym, coś tam było, że "Skejci nigdy nie wiążą sznurówek i słuchają Green day :zalamany: Albo wpie****** galaretki w proszku na lekcji i do wszystkiego rzucam głupie komentarze.
A na religi, o... religia! Mamy dość popie**** nauczycielke, co twierdzi, że teraz jak był wybory, "kto nie głosuje na Kaczyńskiego ten nie jest katolikiem", my jak zwykle w śmiech i kłócimy się z nią "Lepper na prezydenta!". Raz jeden kolega na korytarzu wydarł się tak, a ona podeszła, zaczęła mu sapać i że jeszcze raz to go do dyrektora weźmie. :mrgreen: . Na lekcji polskiego "zaporzyczamy" ostatnią ławkę z środkowego rzędu pod okno, zapominamy podręcznika, jemy, gadamy. :D u nas na lekcji nigdy nie jest nudno

Aerien 
Mega wymiatacz
NewBorn

Imię: Agnieszka

Wysłany: 2010-07-14, 20:40   

Jak wnerwiacie swoich nauczycieli?

Przychodząc na lekcję.

cappuccino 
Pogromca postów
Niezwykła

Imię: Madeleine

Wysłany: 2010-07-14, 21:07   

Cytat:
Tu jest źle napisane! Co za downy to pisały!" I dalej do końca lekcji wypominam, jakie to cioty napisały to zadanie, i że przecież "hip hop to subkultura, a rap to muzyka"

Możesz mi powiedzieć gdzie tutaj leży wina nauczycielki? Ona raczej tej książki nie pisała.

Cytat:
wpie****** galaretki w proszku na lekcji i do wszystkiego rzucam głupie komentarze

Cytat:
Na lekcji polskiego "zaporzyczamy" ostatnią ławkę z środkowego rzędu pod okno, zapominamy podręcznika, jemy, gadamy

Nie dziwię się, że masz punkty ujemne, skoro tak się zachowujesz. Ja sama takim uczniom dawałam uwagi do dziennika bez mrugnięcia okiem. Kulturą nie grzeszysz ( o czym świadczą np. urocze śnieżynki w poście, czy to już grudzień?)

Wracając do tematu:

Nigdy nie wnerwiałam nauczycieli, bo ich szanowałam. Nawet, jak mnie denerwowało ich zachowanie lub byli niesprawiedliwi, rodzice tak mnie nauczyli.

Jak miałam praktyki w szkole co poniektórzy uczniowie chcieli wypróbować na mnie swoje siły :hyhy: ale uczniów jest łatwo rozbroić, trzeba tylko wiedzieć, który kabelek przeciąć.

Fen. 
Wymiatacz

Imię: Ania

Wysłany: 2010-07-14, 21:36   

Pytaniem nauczycieli języków obcych jak jak paprykarz w języku, którego nauczają.
Poza tym nieustannym gadaniem, szczególnie jeżeli siedziałam z kolegą jakimś i cytuję 'uśmiechaniem się ironicznie'.
So darkness I became.

pozi 
Stały User

Imię: Monika

Wysłany: 2010-07-14, 21:39   

wystarczyła tylko moja obecność u pewnej pani od marketingu... :-x

Wojtas 
Hiper wymiatacz
KoteG

Imię: Wojtek

Wysłany: 2010-07-15, 16:27   

Raz na polskim wygrałem w pokera a mój kumpel zgarnął pulę. Wstałem rycząc "Oddawaj złodzieju!". Nastąpiła grobowa cisza a po niej gromki śmiech. Polonistka zrobiła się czerwona.

Sklepik z marzeniami

Odpowiedz do tematu