Niech cała klasa nauczy się na sprawdzian.
Dla mnie robienie kawałów nauczycielowi, powinno się kończyć obniżeniem zachowania oraz żółtą kartkę pozostania w szkole.
Kawał ? A co w przedszkolu jesteśmy? Boże, widzisz i nie grzmisz?! Zajmij się nauką, a nie wymyślaniem infantynych kawałów, świadczących o Waszym niskim poziomie intelektualnym.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
ja mam pomysł na wkurzenie nauczyciela
gdy nauczyciel stoi z przodu klasy, tyły 'buczą' jakąś melodyjke
gdy n. podejdzie, żeby sprawdzić co sie dzieje, przestają ci z tyłu i zaczynają z przodu :)
_________________ Eins - hier kommt die Sonne
Zwei - hier kommt die Sonne
Drei - sie ist der hellste Stern von allen
Vier - hier kommt die Sonne
ja mam pomysł na wkurzenie nauczyciela
gdy nauczyciel stoi z przodu klasy, tyły 'buczą' jakąś melodyjke
gdy n. podejdzie, żeby sprawdzić co sie dzieje, przestają ci z tyłu i zaczynają z przodu :)
Normalnie zaje*****.
zuza666 napisał/a:
U nas był jeden taki mądry, ze wieszal prezerwatywy na klamki od klas
A to jeszcze lepsze.
Constantine napisał/a:
Dla mnie robienie kawałów nauczycielowi, powinno się kończyć obniżeniem zachowania oraz żółtą kartkę pozostania w szkole.
Jeszcze jakiś stonowany żart to jeszcze, ale w przypadku czegoś takiego jednak w pełni się zgadzam.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Wysłany: 2010-03-05, 20:28
Constantine napisał/a:
Niech cała klasa nauczy się na sprawdzian.
Tak. I niech wszyscy napiszą na piątki. To będzie najlepszy kawał.
Mam wrażenie, że ta dzisiejsza młodzież nie ma za grosz szacunku dla nauczycieli. Za moich czasów aż tak źle nie było.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Imię: Nie mam
Wysłany: 2010-03-06, 11:00
U nas była taka dziewczyna... =D Napisała do nauczycielki, której nienawidziliśmy wymówienie na kompie dla tej nauczycielki, jak wyszła po list, niby kilka osób przechodziło obok jej domu, prawie dostała zawału, ale nie wystraszyła się bo zobaczyła podpis 1a
_________________ 4. Podpisy
a) Każdy podpis może zawierać maksymalnie 255 znaków i obrazek max 400 x 50 px. Większe będą bezpowrotnie usuwane.
b) Odnośniki do zewnętrznych stron mogą umieszczać jedynie osoby mające na swoim koncie minimum 75 sensownych postów.
A u mnie włączali ultradźwięki, a gdy nauczycielka pytała sie co to odpowiadaliśmy że jest remont w szkole:)
Gwoli ścisłości - ultradźwięki to dźwięki o częstotliwości > 20 kHz. Teoretycznie uznaje się że człowiek słyszy dźwięki o paśmie między 20 Hz a 20000 Hz, w praktyce dorosły człowiek jest zazwyczaj głuchy na wszystko powyżej 16 kHz (m.in. dlatego pasmo w MP3 obcina się na tej częstotliwości, aby zmniejszyć objętość pliku). Może tylko czuć te dźwięki, ale zdecydowanie łatwiej czuje się infradźwięki.
Reasumując - to na pewno nie były ultradźwięki, a po prostu dźwięki o wysokiej częstotliwości.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum