A co do fotki wyżej. Idziesz z tym zdjęciem, fryzjerka robi swoje( ładnie zetnie, postrzępi) a potem trochę gumy na włosy i masz to co na obrazku. Tyle... Po kiego rozjaśniać włosy?
_________________ "We'll meet again
Don't know where
Don't know when
But I know
We'll meet again
Some sunny day"
PatiSsia,scalam-jest już specjalny temat na tego typu sprawy.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
_________________ W życiu każdej kobiety przychodzi czas,
że chce pobiec do taty siedzącego w ogromnym fotelu
i powiedzieć, że ten mężczyzna zrobił jej 'ała' na sercu
A on podmucha, pocałuje i powie, że znajdzie gówniarza...
adikslol15następnym razem przed założeniem tematu skorzystaj z wyszukiwarki,scalam.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Wysłany: 2011-05-10, 17:19 Re: Mam Problem z doborem fyzury !! :(
adikslol15 napisał/a:
Głownie mam pytanie czy grzywka mi by pasowała Prosze o szczere rady
grzywka na prawą stronę, kolczyk do wary i będzie ok - takie moje zdanie. Stawianie włosów na żel do góry jest trochę syzyfową pracą, do tego niszczysz je.
Chociaż ja na Twoim miejscu i tak bym zrobił całkiem inaczej, ale to już inna sprawa ;p
_________________ Don't be a dick about the things u don't like
"Ty śmiejesz się z nich bo są inni, oni śmieją się z Ciebie, bo jesteś taka jak cała reszta"
Witam.
Mam pytanie dotyczące fryzury mianowicie chciałbym zmienić moją obecną fryzurę na którąś z poniższych:
1)
2)
3)
I teraz tak czy takie fryzury można zrobić na każdych włosach?
Czy dużo czasu potrzeba na stylizację i czy jest to trudne?
Jakich środków do stylizacji do takich fryzur się używa?
Tutaj za bardzo fryzjera nie potrzebna, tzn. nie trzeba specjalnie obcinać. Musisz odpowiednio ułożyć włosy, poza tym nie uzyskasz takiej samej fryzury, co najwyżej możesz czerpać z nich pomysły. Te zdjęcia są robione przez profesjonalistów, gra świateł itd. Co do stylizacji to nie zajmuje to na pewno bardzo dużo czasu ale wydaje mi się że jest to średnio trudne.
_________________ Don't be a dick about the things u don't like
"Ty śmiejesz się z nich bo są inni, oni śmieją się z Ciebie, bo jesteś taka jak cała reszta"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum