Ze względu na wiele powtarzających się tego typu tematów powstaje jeden w którym możecie prosić o pomoc w sprawie zmiany wyglądu swoich włosów.
jestem chłopakiem chciałbym mieć jakieś dluższe włosy ale kazdy mi mów "ale zarosłeś" i chcialbym sie troszke podciac ale nie wiem jak moze po bokach krocej a na srodku troche dluzej?? jak doradzacie?
Imię: Gosia
Wysłany: 2009-03-17, 16:04
Ja osobiście ubóstwiam chłopaków
z dłuższymi włosami (ale nie jakimiś hippisami)
Wystarczyłoby, żebyś zapuścił grzywkę, a po bokach skrócił^^
I ładnie by było
_________________ `- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu.
- Biedne głupie jagnię - westchnęłam.
- Chory na umyśle, lew masochista.`
Ty masz akurat króciutkie włosy :P Wcześniej goliłeś się na łyso czy co, skoro inni gadają "ale zarosłeś"?
Jak chcesz mieć dłuższe to zapuszczaj i nie przejmuj się tym co inni gadają. Tym bardziej, że gadanie rzeczy tego typu przy włosach takiej długości jest co najmniej dziwne.
Btw ja też zapuszczam, mam już sporo dłuższe włosy od Twoich (jednak nie sądzę żeby były długie), ale zwykle kończy się na jednym komentarzu (jeśli ktoś mnie jakiś czas nie widział). Twoje włosy - Twoja sprawa, a innym tak właściwie nic do tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum