Przejmujesz się tym jakby to była najważniejsza rzecz. Każdy ma wady. Każdy jest inny. Nie wielkość jest ważna. Czy patrzysz na to czy dziewczyna jest wyższa czy niższa kiedy szukasz sobie partnerki? ;> No właśnie. A jeżeli faktycznie by Cię wyśmiała albo coś w tym stylu to znaczy że jest dziecinna niedojrzała i przede wszystkim nie jest Ciebie warta ;]
_________________ Jestem tego pewny
W głębi duszy o tym wiem
Że gdzieś na szczycie góry
Wszyscy razem spotkamy się
Mimo świata który
Kocha i rani nas dzień w dzień
Gdzieś na szczycie góry
Wszyscy razem spotkamy się."
Matka natura sama wszystko przydziela bez pytania. Ja osobiście na pewno chłopaka bym nie wyśmiała. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć, a takie wyśmiewanie świadczy według mnie o niedojrzałości bądź też zarozumiałości, egoizmie, pustości. : ]
A zresztą wychodzę z założenia, że nie liczy się rozmiar pędzla tylko to, jak malarz nim potrafi malować.
_________________ "Panie Boże!
Proszę Cię o mądrość,
żebym mogła zrozumieć mężczyznę
o miłość - bym mogła mu przebaczyć ,
o cierpliwość - bym mogła znieść jego humory.
Nie proszę Cię o siłę,
bo bym go zaje****a."
Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-01-14, 21:43
Ad. napisał/a:
czemu automatycznie do seksu dokładana jest obowiązkowa miłość?
wcale nie jest potrzebna.
z seksu bez miłości rodzą się dzieci spłodzone po wódce w dyskotekowej toalecie.
miłość potrzebna jest do akceptacji drugiego człowieka a w tym przypadku jego ciała ( dokładniej członka)
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
czemu automatycznie do seksu dokładana jest obowiązkowa miłość?
nie twierdzę, że seks bez miłości nie istnieje, ale jako kobieta i Katsu z własnymi poglądami sądzę, że seks bez miłości nie jest dla mnie tak wartościowy jak ten bez. To zwykły kontak fizyczny może trochę bardziej bliższy niż podanie ręki czy przytulenie się.
Wysłany: 2010-01-16, 13:08
Jeśli dziewczyna wybucha śmiechem na widok przyrodzenia to znaczy, że nie dorosła jeszcze do takich rzeczy i mało wie o świecie. Także nie trzeba się tym przejmować, co najwyżej można wyśmiać jej głupotę.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której mogłabym wybuchnąć śmiechem, na dodatek widząc męskiego członka. Dziewczyna, która zaczyna się śmiać jest bardzo ale to bardzo niedojrzała i głupiutka bo chyba nie tylko pierwsze wrażenie się liczy, co nie.
Ja bym nigdy czegoś takiego nie zrobiła, tzn nie wyśmiałabym chłopaka przecież to upakarzające... Myśle, że masz racje to tyczy się niedojrzałych dziewczyn.
_________________ 'Szczęścia nie trzeba szukać-spotyka się je przy okazji'
Dziewczyny zazwyczaj patrzą się na buźkę chłopaka czy ogółem na ciało niż na rozporek chłopaka ;P Oczywiście,że jeżeli dochodzi do współżycia czy pokazywania swojego nagiego ciała to napewno dana kobieta zwróci uwagę na tą część ciała :P Tak samo jak ty popatrzysz się na kobiece piersi. Ale jeżeli jesteś z tą osobą i pociąga cię zarówno fizycznie i psychicznie to raczej nie powiesz jej przy akcie współżycia : Sorka ale nie wiedziałem ,że masz takie małe piersi. Bo wiesz,że może to sprawić przykrość drugiej osobie i tak samo jest z dziewczynami - no chyba ,że twoja wybranka ma dużo do powiedzenia na ten temat
Ale ogółem jest tak,że za bardzo wyolbrzymiamy jakieś sprawy.
_________________ "Żyjemy tutaj tylko po to aby doświadczyć całego bezsensu istnienia"...
"Illuminati want my mind, soul and my body
Secret Society trying to keep their eye on me
But I'm a stay incogni' in places they can't find me
Make my moves strategically"
Jeśli dziewczyna jest dojrzała i pewne sprawy już rozumie,
nie powinna cię wyśmiać.
Chociaż wiesz,jak masz do czynienia z jakąś mało
taktowną laską,to pewnie zacznie się nabijać.
Zależy to od niej samej i jej wyobrażeń.
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum