Jestem gimnazjalistą i w tym roku muszę podjąć decyzję wyboru przyszłej szkoły
Chciałbym pójść do liceum ogólnokształcącego blisko mojego zamieszkania: Bemowo, ul. Szadkowskiego. Znacie może jakieś godne polecenia licea niedaleko tego miejsca?
Wolałbym, żeby dojazd nie zajmował więcej niż 10-15 min autobusem, lub tramwajem.
Interesuję się jedynie klasami o profilu humanistycznym.
Próg punktowy: ok. 100 pkt.
Bardzo proszę o radę.
Szukam jakiegoś dobrego liceum muzycznego z internatem. Gdzie bd mogla rozwijac nauke gry na instrumentach, śpiewu i normalnie sie uczyc... jestem z podkarpackiego, wiec chcialabym żeby bylo gdzies w miare blisko. Znacie moze jakies w Rzeszowie lub (ostatecznie) w Warszawie.? -piszcie jak coś macie
No niestety, ale to dwa sprzeczne warunki. Godne polecenia licea zaczynają się od 150 pkt.
Jeżeli chcesz, żeby dojazd zajmował 10-15 min, to przychodzi mi na myśl Liceum im. Marii Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej, ale właściwie nie wiem o nich nic, a ich strona pozostawia wiele do życzenia. Jest jeszcze Liceum im. Armii Krajowej, ale to musisz poszukać informacje w Googlach.
Na Woli (nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz na Bemowie) mogę ci polecić Sowińskiego, wydaje mi się, że miał niski próg, ale też chyba dopiero od 120. Może znajdź lepiej technikum albo zawodówkę
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum