wydawał się być ideałem chłopaka, wspaniałą nadzieją na lepsze jutro, a okazał się być aroganckim dupkiem z egoistycznym podejściem do życia.
_________________ Nigdy nie mogłam pogodzić się z kreowaniem mnie na symbol seksu. Z seksu uczyniono przedmiot. Nienawidzę myśli, że mam być przedmiotem.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-07, 15:20
jest najlepszym facetem jakiego do tej pory w zyciu spotkalam i chyba jestem w stanie oddac wszystko zeby znow byl moim, ale niestety milosc bywa jednostronna. Ale mimo wszytsko jest wspanialym facetem, ma dobre serce.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
brak własnego zdania = nudny, wkurzający, niemądry
Po zauważeniu tej wady przestałam dostrzegać zalety.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Imię: Agu
Wysłany: 2010-03-21, 00:18
Z moim eks byłam dobrych kilka lat, od poczatku widziałam jego wady, ale jakoś mi nie przeszkadzały. A potem one narastały, narastały i w końcu to mnie przerosło i miałam go dość.
Był obrażalski o wszystko, cholernie zazdrosny (np. o nowego kompa, komputer, rozmowę z przyjacielem), robił mi nieziemskie awantury i generalnie był straszną ciotą.
Nie mam pojęcia jak to się stało, że byłam z nim tak długo xD
jest najlepszym facetem jakiego do tej pory w zyciu spotkalam i chyba jestem w stanie oddac wszystko zeby znow byl moim, ale niestety milosc bywa jednostronna. Ale mimo wszytsko jest wspanialym facetem, ma dobre serce.
Dokładnie mam tak samo. hee
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
wulgarny, kozaczy do wszystkich, nieambitny, z zawyżoną samooceną, obrażał wszystkich moich przyjaciół, chorobliwie zazdrosny... nie miałam z nim normalnego życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum