Imię: Gosia
Wysłany: 2009-04-15, 14:22 Jaki jest twój eks?
No więc, pytanie jak w temacie.
Jaki jest Twój eks chłopak?
_________________ `- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu.
- Biedne głupie jagnię - westchnęłam.
- Chory na umyśle, lew masochista.`
Mój eks?
Wulgarny, wredny, wkurzający...z pozoru twardziel i pewniak, a w środku wrażliwy, miły, kochany jeśli go nie wkurzysz nie ma nic do Ciebie i jesli jesteś z nim Sam na Sam jest boski, cudowny, czuły, świetnie się znim rozmawia. Ma jakby dwa oblicza, dwie twarze.
prawie najfajniejszy facet jakiego kiedykolwiek poznałam
nie dam na niego nigdy złego słowa powiedzieć!
w końcu przeżyłam z nim fantastyczne 1,5 roku chyba nie bez powodu?
i...
Cytat:
Życzę mu, żeby był teraz tak szczęśliwy jak ja po naszym rozstaniu.
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
ignorant, konserwatysta, uchodzi za twardziela, a tak na serio to wielkie dziecko...
ogólnie między nami była jedna wielka pomyłka, ale nie żałuję... było...miło
_________________ Renesans znał przedziwne sposoby trucia: hełmem lub płonącą pochodnią, haftowaną rękawiczką lub klejnotami wysadzanym wachlarzem, złotym puzderkiem lub łańcuchem z bursztynów. Dorian Gray został zatruty książką.
Tak naprawdę to WIELKIE DZIECKO, które myśli że wszystko mu się należy, nie szanuje dziewczyn, non stop flirtuje i zdradza swoje nowo poznane "przyjaciółki", cieszę się że z nim już nie jestem bo dopiero teraz wiem co to znaczy kochać i być kochanym
Cóż,ostatni hm..
Po pierwsze nie mam pojęcia jaki jest ^^ Wiem jaki był,ale uważam ,że nie przystoi mi rzucanie wulgaryzmami tutaj.Co najdziwniejsze tak był niesamowicie wrażliwym i współczującym chłopakiem, ale miał dużo wad, czasem ta wrażliwość zanikała , samolubny,agresywny, może jeszcze kilka cech mogłabym wymieniać,ale napewno nie chodzi tu o to,aby w jakiś sposób go oczernić bądź co bądź nieważne z jakiej powstało to sytuacji ,ale był moim chłopakiem.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
świetny na pozór, przecież czymś musiał mnie złapać. ;> pociągający z niego typ był, bo teraz już takiego na mnie wrażenia nie robi, kiedy znam go też od tej drugiej strony.
wulgaryzmami w niego nie rzucam, bo to jest herezja, ale wady ukryte ma i nie to mało, jak każy, z resztą ta gorycz po rozstaniu już mi dawno minęła.teraz jest jak kumpel sprzed lat, do pogadania, nie do brania garściami.
Słodki!!! Znacie faceta który rano wysyła wam sms-a "Dzien dobry kochanie? Co ci sie śniło?" A wieczorem: "Słodkich snów... Tak tesknie..." Chodz dopiero sie widzieliscie? Miałam cholerne szczęście....
_________________ Diabeł usiadł mi na stopę, pedał w podłogę,
Czasy, kiedy życie nic dla mnie nie znaczyło było chwilą,
Siłą, wyrywam z serca miłość,
Bez sensu,
A ty tu skąd?
Ale jesli pytasz- niewiem kim jesteś i trudno mi powiedzieć... Może?...
_________________ Diabeł usiadł mi na stopę, pedał w podłogę,
Czasy, kiedy życie nic dla mnie nie znaczyło było chwilą,
Siłą, wyrywam z serca miłość,
Bez sensu,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum