_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Zdecydowanie koszykówka, ulubiony klub to Lakersi. Lubię też boks z wiadomych przyczyn ( patrz temat "sztuki walki" ), a moim ulubionym bokserem jest Adamek oraz Lennox Lewis.
Z sportów których się nie da uprawiać, to pasjonuje mnie F1 oraz Skoki Narciarskie.
_________________ Sprzątacze forum, po co was aż 11? To się d*py nie trzyma!
Po tegorocznych wakacjach stałam się fanką windsurfingu, w przyszłe wakwajce chciałabym pojechać na jakiś kurs. Wiem, ze ok -torus organizuje wyjazdy nad polskie morze do Dąbek gdzie prowadzą zajęcia z winderfingu. Czy ktoś uprawiał ten sport tam??
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
odkąd dwa miesiące temu kupiłem rolki to rower stoi w kącie a moim ulubionym sportem sa własnie owe rolki i jeżdżę praktycznie codziennie nawet przy niewielkim deszczu....
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum