Imię: Mikołaj
Wysłany: 2009-06-30, 17:27
Nokia 6500 slide /"Kombajn multimedialny",to to jakiś nie jest :D
pryzmat napisał/a:
Nokia N73 - niezniszczalna
To chyba jakiś wyjątkowy model, bo jak miałem ostatnio tenże model to po 3 miesiącach trafił do serwisu po upadku z ręki (wysoko nie było ) i musieli ekran wymieniać...
Teraz nie używam go,bo się wyłącza i zasuwka aparatu coś szwankuje
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-03, 19:50
nokia 5200 ale strasznie szybko sie psuje juz ja 6razy oddawalam do naprawy a ani razu mi nie spadł
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
ale strasznie szybko sie psuje juz ja 6razy oddawalam do naprawy a ani razu mi nie spadł
A u mnie zupełnie na odwrót - nonstop spada(mam ten sam omdel co Ty), wpada w piach, raz spadł na podłogę i przejechałam po nim drzwiami. Ma parę rys i tyle, nic się nie uszkodziło. xD
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-03, 20:11
Cytat:
A u mnie zupełnie na odwrót
to ty jakas szczesciara czy co? albo ja mam pecha.. moze jak bym ze swoim tez tak robila bylby w lepszym stanie
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Imię: Ania
Wysłany: 2009-07-12, 09:01
SE W910i
_________________ "Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości - szepnął jakby do siebie. - Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum