Swoją drogą słusznie zauważyłeś, ale na tych to ochota najdzie mi pewnie niedługo
Po Zeppelinach, już czekają w kolejce.
Cytat:
co bez komentarza?
Hereiam napisał/a:
na nie:
-rock
-metal
-itp.
Myślę, że jednak o Ironach i The Who to pojęcia Hereiam nie ma żadnego.
[ Dodano: 2010-02-15, 11:15 ]
Aha - i ja mam pojęcie czym jest trance itd.. Więc mam też całkowite prawo krytykować tą muzykę, uwzględniają to że dla mnie to się nie nadaje do słuchania.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Normlanie to lubie sobie posluchac: Rock, Psycho Trance (wiekszosc Trance to komercjalnt szit np. Tiesto)
Czasem rowniez utwory lekkie i nastrojowe za sprawa mojej dziewczyny
A jak mam gorszy humor to mocny Rock, Metal & Hard Style '
Nie cierpie: Discopolo (chociaz na wesela dobra), Hip-Hop (zwlaszcza polski), House (dzwieki jakis kur@# delfinow czasem powlanczane w muzyke)
Według RYMa to niby tak:
Progressive Rock
Modern Classical
Psychedelic Rock
Jazz
Doom Metal
Sludge Metal
Drone Doom Metal
Art Rock
Hard Rock
Electronic
Death Doom Metal
z naciskiem na progressive oraz modern c.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
słucham przewaznie rock'a, czasem klasycznej, od biedy jak mi piosenka wpadnie w ucho to pop.
reszta jest mi obojętna.
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
Imię: Mateusz
Wysłany: 2010-03-31, 21:18
Wszelaki rock, parę odmian metalu (raczej te ze słabszym uderzeniem; ekstremy to dla mnie awangarda), blues każdej generacji, rhytm and blues, soul, funk, troszkę jazzu (jazz to ocean podgatunków i wykonawców, który pochłonąłby rock i metal jednym klapnięciem), troszkę poważnej (w tym też filmowej), troszkę elektroniki i alternatywy, i w znikomych ilościach pop, czy hip-hop.
Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-04-01, 20:04
Rock, alterantywna, ska, hip-hop(O.s.t.r, Łona, Fisz), trip-hop, jeżeli już pop to tylko w piosenkach przy których mogę mieć doła i płakać. :D
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Imię: Aru
Wysłany: 2010-04-01, 23:11
Słucham praktycznie wszystkiego, ale najbardziej lubię Rock, ballady i poezje śpiewaną... lub po prostu muzykę alternatywną, najlepiej polską. Nie lubię Techno, HH, i tych nowych dziwnych piosenek z dziwnymi teledyskami jak "pa pa paparazzziiiii" >.> mój kolega to uwielbia to musiałam jakoś przeżyć jak mi pokazywał teledysk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum