|Hmmm... ja polski i amerykański Rap... ale raczej z undegrandowe kawałki, a nie te wszystkim znane typu 50 cent czy Peja:P Nie lubie komercji!!!
[ Dodano: 2010-08-07, 08:54 ]
A i zapomniałem ze gardze brzmieniami typu hardstyle,techno(chyba że dyskoteka) metal hevymetal, i wszystkimi ciężkimi brzmieniami!!
Są dobre zespoły crossover, ogólnie rzecz ujmując.
A wymień lub podaj jakieś proszę, bo sam poszukuję takich, znam jedynie Suicidal Tendencies, D.R.I., S.O.D., Nuclear Assault, Cryptic Slaughter, Excel, Attitude Adjustment, Crumbsuckers, Ludichrist, Uncle Slam, Acrophet, Municipal Waste, jeszcze by się pare znalazło, no ale... to są chyba takie najważniejsze prawda?
_________________ "The American thought he could deceive us. When they find that body...all of Russia will cry for war."
Crossover to nie jest gatunek muzyczny, tak nazywa się muzyka zespołów łączących różne style. Ze swojej strony polecam kierunek funk rock, czyli na przykład RHCP. Poza tym polskim zespołem charakteryzowanym także jako crossover jest Lao Che.
nienawidzę wręcz muzyki disco polo - kto to w ogóle wymyślił?! (tekst: Pójdźmy na sianko za stodołą, przyniosę winko itd. - jest wręcz obleśny) <bez urazy dla fanów disco polo>
_________________ "Wolę iść do piekła niż do nieba, gdyż w tym pierwszym znaleźli się wszyscy ciekawi ludzie."
"If you want to make God laugh, tell him about your plans."
No tak... lecz pop amerykański jest jeszcze znośny... ale polskiego nie przełknę:(
odpowiedziałam sobie na pytanie... disco wymyślili Polacy... (tak mi Wikipedia napisała)
_________________ "Wolę iść do piekła niż do nieba, gdyż w tym pierwszym znaleźli się wszyscy ciekawi ludzie."
"If you want to make God laugh, tell him about your plans."
Aktualnie pop amerykański wcale nie jest lepszy od polskiego. Teksty jakiejś Lady Gagi czy innej Kejszy charakterystyką są raczej bliższe disco-polo niż popowi.
Dzisiejszy pop.
Jakieś "ide na plaże", a Boys gdzie tu widzicie różnice?
To się zdecyduj, dzisiejszy, czy ogólnie. Faktycznie, dzisiejszy jest chujowy, jednakże głupotą jest mówić, że pop=disco-polo. W dużej części hip hop jest o wiele bardziej prymitywny niźli disco polo. Tru story bro
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum