Przede wszystkim muzyka elektroniczna głównie: industrial, ebm, darkwave, synth pop, poza tym ambient, dark ambient, dark electro, downtempo, trip hop. To takie główne. Do tego dochodzi czasem doom metal, sporadycznie inne odmiany. Ale także rock. Jakieś ballady czy coś energicznego. Przyjemny jest psychodeliczny lub progresywny, coldwave, post-punk. Niekiedy zdarzy się jakiś hip-hop ale to w sumie rzadko. Ale coś ambitnego, godnego uwagi (broń boże uliczny polski hh czy gangsta nygusy!). Oprócz tego wszystkiego zdarzy się posłuchać electroclash, goa, psy-trance. Ale to bardzo rzadko. Ostatnio ciekawym odkryciem dla mnie była muzyka 8-bitowa. Przyjemne i pocieszne. Ciągle poszukuję nowości w muzyce i choć mam stałych ulubieńców, to wiele ciekawostek często znajduję i słucham.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-10-24, 13:20
głównie hip hop. Ale też reagge, troche ska. Czasem jakies rocka: coś w stylu Kazik, Dżem. Lubie hardcore techno i d'n'b. Czasem tez r'n'b.
i czasem z jakis innych gatunków pojedyncze kawałki.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Rock, alternatywny Rock, metal czasami, grunge, punk.
EdIt
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
No więc Moje życie to HardStyle,HardTrance,HardCore :) oraz Trance, kiedys lubiałem komercyjne Techno ale to przeszłośc teraz skupiam się iwyłoncznie na HardStyl-u :)
PS: Widziałem na forum pewną osobke, która miała avatar jako trailer Eventu Qlimax, fajnie jest wiedziec,że nie jest się samemu :) ale to tak nawiasem
_________________ I Live For Weekend, I Live For HardStyle, I Live For HardStyle Baby
PS: Widziałem na forum pewną osobke, która miała avatar jako trailer Eventu Qlimax, fajnie jest wiedziec,że nie jest się samemu :) ale to tak nawiasem
Czyżby Harder_Girl ??
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum