_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Kolejny raz,
Nie ma już nic.
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-02-03, 17:57
wrzochu napisał/a:
Dla mnie EUTANAZJA. Moim zdanim lepiej z mostu skoczyć niż dać sie zabić legalnie przez garstke lekarzy.
Mi akurat wszystko jedno, wolałbym sobie skrócić cierpienia a lekarze zrobią to profesjonalnie.
Chyba że mi ktoś dałby glocka.
A co do śmierci... słyszałem że podczas II wojny ktośtam z wschodu robił takie akcje że przesłuchanie jest, i brali dwóch kolesi, pierwszego obdzierali żywcem ze skóry, a on jeszcze trochę żył, wszystko im mówił. Drugi też.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Wysłany: 2010-02-03, 18:58
Cytat:
A co do śmierci... słyszałem że podczas II wojny ktośtam z wschodu robił takie akcje że przesłuchanie jest, i brali dwóch kolesi, pierwszego obdzierali żywcem ze skóry, a on jeszcze trochę żył, wszystko im mówił. Drugi też.
Tortury w czasie II Wojny Światowej były rozmaite, ja słyszałem że polewali ludzi wrzątkiem i kazali im się czołgać po betonie ;x ech.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Cytat:
Tortury w czasie II Wojny Światowej były rozmaite, ja słyszałem że polewali ludzi wrzątkiem i kazali im się czołgać po betonie ;x ech.
A ja słyszałam o obozach koncentracyjnych m.in. w Auschwitz i Birkenau.
Kolejny raz,
Nie ma już nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum