_________________ "Miłość to jest takie coś, czego nie ma. Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka"
Dostać kulkę w łeb lub po strasznym wypadku. Nie chciałabym cierpieć.
A najśmieszniejsza to jest samobójstwo. Gorszej głupoty już człowiek zrobić nie może.
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
_________________ Ona nie ma końca, zrozumiesz to kiedy wzmocni ją rozłąka.
Czasami bywa niebezpieczna, tak jak granat u stóp, w którym zgubiła się zawleczka.
Jest nieprzewidywalna, jak rozlana pod nogami substancja łatwopalna.
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-02-05, 20:18
farbenka napisał/a:
A najśmieszniejsza to jest samobójstwo. Gorszej głupoty już człowiek zrobić nie może.
Uważasz, że samobójstwo jest śmieszne??? To, ze jakiś człowiek cierpi, tak strasznie, ze jest gotów targnąć się na swoje życie jest śmieszne? Tak, w wiekszości przypadków to głupota, ale nie ma w tym nic śmiesznego.
Wracając do tematu najgorszą śmiercią według mnie jest uduszenie tudzież utonięcie.
_________________ "Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to, co już masz w sobie."
A taki mi się wydaje, bycie zabitym w dziczy przez zidiociały tłum, podejrzewałbym że to w Polsce ale po języku wiadomo że gdzieś z Południowej Ameryki.
http://www.documentingrea...l-way-go-37741/
Dobre dla nikogo, pedofila bym na to nie skazał. A tak odbijając od tematu to pedofilia i pedofile to dzisiejsze magia, czarownicy i czarownice + kiedyś to były tylko kobiety czarownice a dziś tylko mężczyźni pedofile (wg. tłumu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum