Tak aby wyglądać jak dziewczyna.
Gust mi się totalnie przestawił, nie lubię bluz z kapturem, ani nadruków. Ohyda.
Jasnych adidasów też nie znoszę. Bezrękawników ortalionowych. W ogóle takich beznadziejnych krótkich ortalionowych kurtek. Białych pasków do spodni. Cekinów. Obcisłych bluzek.
Uwielbiam to co kobiece, wygodne i w nieco stonowanym kolorze. I spódnice lubię bardzo.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Hmm zazwyczaj to kolory takie jak czarny,niebieski może fioletowy.Natomiast nie lubię różowego bo wyglądam w nim jak landryna.Noszę zazwyczaj rurki choć zdarzy się że złoże miniówę.Bluzki zwykle luźne ale nie za.Buty to zazwyczaj trampki a jeśli bardziej elegancko to koturny.
_________________ Są dni są chwile są ludzie i są debile.
Sorry dla tych którzy uważają się za debili ale oficjalnie mało jest takich osób
Lubie markowe ciuchy, poniewaz wygladaja troszeczke lepiej niz te niefirmowe, poza tym mam tak ze jesli na cos wydam troszeczke kasy to to szanuje. Preferuje firmy taakie jak PUMA i NIKE. A lubie ubierac sie na czarno-bialo
Jak dla mnie to nie ma dobrej marki i gorszych marek. Każda produkuje zarówno ciuchy co mi sie podobają, i takie według mnie do niczego. Wiec mam to gdzieś z jakiego to sklepu. Szukam po prostu określonego typu ubrania, nie określonego sklepu.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Określenie 'dobra' i 'zła' marka nie polega na tym, czy produkują ładne ciuchy, a jakiej jakości. Co z tego, że w h&m podoba mi się od cholery rzeczy, skoro są beznadziejnej jakości?
A co do pumy i nike, to szczerze mówiąc nigdy nie widziałam różnicy między produktami tych firm xd
Mój strój jest często NIESTETY dopasowany do humoru. Jeśli jest mi smutno i chce mieć spokój, ubieram się bardziej w stylu skate. Chyba daje mi do poczucie jakiegoś luzu, i wymusza na mnie olewanie wszystkiego. Jeśli jest dobrze ubieram się bardziej jak dziewczyna kocham spódniczki. Dominuje kolor zielony, niebieski i czarny :)
Co do marek.. nie patrze na to choć przyznaję, że mam sklepy do których zaglądam co jakiś czas, i tam kupuję ubranka. Mam nadzieję, że dlatego że mi podchodzą pod gust :)
_________________ "Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera, nic nie utraci ten, co nie miał nic.... ten, kto nie kochał, nie wie co tęsknota...."
"... lecz poza nimi, trwoga i cierpienie, a tam gdzie miłość, tam podąża śmierć"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum