Sportowo, wygodnie... ale tak, żeby wyglądać jak dziewczyna. Po swojemu. Jeśli przy tym dla innych ładnie to fajnie, ale jak dla mnie podobanie się innym nie jest najważniejsze, więc spokojnie pójdę do kina w dresie i średnio mnie będzie obchodzić czy ta pani w eleganckim kapeluszu zerka na mnie z ukosa.
_________________ "Gdy słowa zawodzą, przemawia muzyka."
H.C.A.
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-11-08, 10:06
Chyba głównie sportowo ; ) żeby było wygodne i mi się podobało ... to tak na codzień ... a reszta ? zalezy od okazji ; )
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Imię: Anna ; DD
Wysłany: 2008-11-08, 11:53
Lubię długie spódnice i dzwony ; DD. Wiem, że głupio, ale ważne, że mnie się podoba xD xD. Bluzki? Najróżniejsze. Wzory: jakieś kwiaty albo śmieszne rysuneczki. Obowiązkowo trampki albo glany ; DD. Lubię swój styl, bo ważne jest to, żeby było wygodnie i żeby człowiek się dobrze czuł w swoich ubraniach. ; ))
_________________ Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje
Szerokie Bluzy :D Wielkie z kapturami Ogólnie bluzy rox;) Dresy no boskie moje cudeńka kochane najbardziej lajtowe spodnie jakie są.. poza tym od czasu do czasu jeanse ,ale sa tak niewyogdne (choc jeszcze nie tak dawno śmigałam często) .. jednak teraz nie lubie;) Włoze jeszcze spodniczke jeansowa z jakimis tam getrami.. ;] Ogólnie mój styl jest luzny.. i jest tylko mój ;]
różnie. nie lubię się szufladkować, ubieram to, co mi się podoba.
ale najbardziej lubię moje glany. i długą białą spódnicę i brązową i szare rurki i kolorowe, wzorzaste koszulki i mnóstwo biżuterii. takie małe zboczenie
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum