Wysłany: 2009-12-19, 10:51 jaki sobie kupić nowy telefon?
hej. na gwiazde mam dostac new telefon. tylko nie wiem jaki wybrac, jaki model polecacie? i koniecznie z plusa... ile musi miec mpix zeby byl wporzadku, ja juz widzialam telefony co mają po 12 xD i jaki najlpeiej? dotykowy sprawdza sie? lg?samsung?
ja mam dotykowy i jestem bardzo zadowolona ;] Mam Samsunga Avilla. Jakiś tam szał jest na dotykowe, niby tandeta, ale mi telefon służy i nie narzekam ;]
_________________ .My one regret in life is that I am not someone else.
lilsuzane, irytuje mnie twoje pytanie. Nie wiem jakie lubisz telefony, tak więc kup sobie taki jaki ci sie będzie podobać. Podpowiem ci jednak Sony Ericsson
Samsungi są beznadziejne. I nie mówię tutaj o ich wytrzymałości czy funkcjach, ale o wyglądzie. Brzydkie są, po prostu. Dotykowe też odpadają. Chyba, że zależy Ci na lansie "kto ma nowszy, idealniejszy, piękniejszy i droższy telefon", to sobie taki zakup. Mi osobiście się bardzo podoba SE W595 ten z motywem kwiatu na obudowie. I dostępny jest w Plusie.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Samsungi.. Boże , coś Polskę! każdy prawie u mnie w klasie ma Avillę.
Kiedyś mi się może i podobał ten telefon ale teraz mnie odpycha od siebie głównie tym ,że KAŻDY go ma , ale też jest bardzo prosty.. i się wiesza ciągle.
Chciałabym kupić sobie Nokie 5800 ale się na nią nie napalam ,bo na razie mój obecny tel. jest w dobrym stanie.
a ja polecam. SN może nie są piękne, ale bardzo solidne. samsungi są śliczne, co do wytrzymałości nie wiem, omnię mam od kilku miesięcy dopiero.
do dotykowych rzeczywiście trzeba się przyzwyczaić, potem jest fajnie, ale największą wadą jest krótko trzymająca bateria- 4-5 dni.
więc głównie: SN, Samsungi U800, U900 i omnię, wszyskie LG i htc.
aparat 3-5 megapikseli już robi ładne zdjęcia.
_________________ "(...)Godny jest przecież, bym go dzisiaj chwalił
I wielbił pieśnią za to, że przez chwilę
Istniał zmierzch, ranek i ziemia, i morze,
By Luthien mogła wśród nich się pojawić (...)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum