Imię: Julia
Wysłany: 2009-04-25, 10:46
Bluesman napisał/a:
Dopuszczasz jakikolwiek makijaż ?
jak jest emo to spoko , ale bez przesady tylko oczko lekko
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
hmm... ja lubie taki luzik. taki normalny styl, luzacki, taki czesto spotykam u chlopakow z charakterem i takich co sluchaja rocka. ale nie robia sie na zadnych megapunków. przyczesana grzywka, trendy gacie wystajace z markowych dżinsów? ogólnie szpan i lansik? NEVER.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Na pewno żaden z ankiety. Ogólnie lubię jak facet wygląda męsko- żadnych różow, białych adidasów i sandałów. Bojówki/jeansy, glany/czarne adidasy, jakiś t-shirt i jest ok :)
Ostatnio zmieniony przez Agregatgrzewczy 2009-04-27, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
:( psychopathicwizard jest moją internetową przyjaciółka, myślałam, że będę też miała internetowego chłopaka, z którym będę mogła uprawiać wirtualny seks Psycholciu (mogę tak do Ciebie mówić? :*), chcesz być moją dziwką? Na nikogo innego liczyć nie mogę :( Dla Ciebie przebiorę sięza Emo!
Abaddon napisał/a:
Agregatgrzewczy, to są jeszcze dziewczyny które lubią facetów w bojówkach !
Aha. Ja w ogóle mam dziwny gust jeśli chodzi o facetów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum