Imię: Monika
Wysłany: 2009-06-13, 14:22
Szczerze mówiąc styl dla mnie jest obojętny. Moje koleżanki gdy widzą chłopaka ubranego nie w ich guście mówią na niego "wieśniak". Ale dlaczego to nie wiem. Każdy ubiera się jak chce i jak mu się podoba :) Dla mnie jak już powiedziałam jest to obojętne. Ale jak już bym miała wybierać z tych 3 to raczej urban.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Imię: Woocash
Wysłany: 2009-06-14, 15:07
Ale żeście dali zaje******* style do wyboru...
No więc ja oczywiście stawiam na fresstyle HH czyli szerokie spodnie z krokiem w kolanach, buty obojętnie jakie, jakieś adidasy ale broń boże firmowe, luźny i za duży t-shirt i bez względu na temperaturę czapka (nie z daszkiem i nie zimowa, ani z pomponem), jak trochę chłodniej to można założyć jeszcze zaluźnawy koszul w krat oczywiście rozpięty i pomięty. Włos zgolony na kilka mm, do jednej łapy blant, na usz słuchawki w drugiej łapie discman i tak można iść z domu przez dzielnię na koncert i z powrotem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum