Koledzy pochwalcie sie czy nosicie jakiś zarost na twarzy? Baki albo brode? Może powklejamy zdjęcia swoich zarostów? Czy jednak preferujecie gładkie twarze?
Zaczął Ci się pojawiać zarost, że tak się wczuwasz?
Nie preferuję gładkiej twarzy, lubię mieć taki kilkudniowy zarost, oczywiście z wyłączeniem bokobrodów czy wąsów, które golę codziennie. Dziwnie mi się patrzy na siebie w lustrze, kiedy się już ogolę.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Wysłany: 2009-08-09, 10:08
Cytat:
Czy jednak preferujecie gładkie twarze?
Preferujemy. Ja swoje prawie zmuszam żeby się golił. Ale wiem, że woli taki trzy dniowy zarost, bo podobno wygląda powazniej, z czym ja się zupełnie nie zgadzam.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
swego czasu miałem pekaesy, ale pozbyłem się jakiś miesiąc temu. teraz mam kilkudniowca^^
_________________ Powinniście wierzyć w wygraną wbrew oczywistości, że nie możecie wygrać. Tylko taka wiara jest prawdziwa, a wszelka wiara, która szuka poparcia rozumu, nie jest prawdziwą wiarą.
Zarost, jak mi się nie chce to chodzę z tygodniowym. Ostatnio się gole raz na tydzień. Ale to zależy czasem co 3-4 dni.
Nie lubię mieć twarzy jak dupa niemowlaka.
Taki kilkudniowy, oj lowelowe.;p
Facet fajnie wygląda, ale jest bardzo niemiły w dotyku, a przynajmniej ja się nie umiem do tej szorstkości przyzwyczaić.;)
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Michał Serafin
Wysłany: 2009-08-09, 14:43
W roku szkolnym co dwa dni (poniedziałek - środa - piątek) taki system sobie obrałem, dobrze że w niedzielę do kościoła nie chodzę :P
W wakacje/ferie itd - tu całkowita dowolność, kiedy mi się chce i kiedy uważam to za stosowne. Wąsy zawsze golę codziennie.
Ale każdy musi sam sobie wybrać kiedy się goli, nie możesz teraz czytać tych wszystkich postów i robić jakąś statystykę kiedy sam masz się golić :P Mam np. kumpla który mówi że chce mieć brodę do brzucha i sobie robić warkoczyki... ale jak na złość jemu zarost wolno rośnie xD A ja, kurde, po tygodniu bez golenia wyglądam straaasznie zapyziale ;]
_________________ Stoję i milczę. Cóż powiem, skazany
Za każde czucie, myśl każdą i tchnienie?
(...)
Obroną moją jest tylko milczenie,
A winą - duch mój, co zerwał kajdany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum