A fuujj, ja jak mam zapalić Paramounta to mnie trzęsie!
Raz wysłałem brata żeby samochodem pojechał i kupił mi jakieś szlugi. Patrzę i wraca z Paramountami Goldami. Nigdy nie męczyłem jednej paczki tak długo jak ich.
Nigdy więcej tego świństwa.
Visage napisał/a:
uż wolę LD
LD nawet dobre są.
Ale i tak wróciło mi znowu na L&M Niebieskie.
LD nie różnią się niczym od paramountów, viceroyów czy L&M, tyle że posiadają biały filtr. Zresztą poniżej 10zł nie ma co szukać doznań smakowych :P
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Camele - przedewszystkim najlepsza jakosc/ceny twardo i mocno zbite (0kompromisow w tej kwesti) Szczegolnie odmiana amerykanska Turkish Silver jest genialna)
Marlboraski Goldy tez calkiem calkiem no i tradycyjne i w dodatku kolekcjonerskie Puelbo (14zl) tez moga byc. Chociaz cene nie gra roli bo nie pale wlasciwie ( raz na dwa miechy sie zdarzy)
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum