zwykle : Viceroy'e niebieskie . ! 7.95 (gdzieniegdzie drozej)
poza tym route 66 też lighty . ponad to marlboro goldy tudzież L&M niebieskie .
a tak to co popadnie , w czasie biedy nawet i ruskie kupowane na sztuki xD
od czasu do czasu fajnie zapalić mentholowego,ale to rzadko.trzeba mieć ochotę.
_________________ `w Twoich oczach widzę dusze wszystkich ludzi,których odesłałaś`
People always leave . But sometimes they come back ...
Black devile szare ze względu na perwersyjną przyjemność oblizywania ust ( słodkie jak diabli)
cóż jako iż tamte sa dość drogie zwyczajowo pale już ld mentol lub red marlboro
_________________ Ludzie uwaga !!
Osobnik ten wypalił fajkę z chamoziela i wypił prostakodrinka
Normalnie bym nie palił , jednak pobyt w szpitalu mnie nieco osłabił (prawie 20 na łagodnych leciałem) w dodatku cały czas lecę na antybiotykach i innych tabletkach to teraz byle mocniejsze i wiadoma , prawie że powrót do pierwszych zaciągnięć.
_________________ Ludzie uwaga !!
Osobnik ten wypalił fajkę z chamoziela i wypił prostakodrinka
Nie palę papierosów, raz, dwa razy zapaliłem, ale nie ciągnie mnie. Przynajmniej mi z ryja nie smierdzi. Zwykle palę jointy, wiadomo są mocne, dla porównania wczoraj sobie zwiąłem od kumpla jakies tam czerwone szlugi, westy czy coś. Przy ziole są tak słabe, że na jednym wdechu połowę szluga wypaliłem.
Papierosy sa nie dobre !!!
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
_________________ Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień:
dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-08-03, 02:23
Cytat:
jakie papierosy?
Najlepiej takie bez tytoniu w środku. Kiedyś to obcowałam nawet z taką sieczką, jak Klubowe.
Wspominam dawne czasy, gdy chwaliłam sobie zakup ramy fajek i wypalanie ich w ukryciu. Pomimo całego frajerstwa jakie towarzyszyło takiej sytuacji, to miało nawet swój urok. Chyba nie bardzo mi szło zaciąganie się... Przechodząc na coś mocniejszego, bądź co bądź, musiałam nauczyć się robić to porządnie. Po opanowaniu tej sztuki, papierosów nie mogę palić, bo już po pierwszym zaciągnięciu strasznie kreci mi się w głowie. Do tego dochodzą mdłości.
Marlboro, Lucky Strike, Chesterfield. Czasem Davidoffy. Wszystko mocne.
_________________ Powinniście wierzyć w wygraną wbrew oczywistości, że nie możecie wygrać. Tylko taka wiara jest prawdziwa, a wszelka wiara, która szuka poparcia rozumu, nie jest prawdziwą wiarą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum