Geografia, w-f, polski, system polityczny RP, nauka o polityce
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
_________________ 'Siedzieliśmy długo w milczeniu, trzymając się za ręce.
Czytałam w jego oczach odwieczny lęk, odziedziczony po przodkach,
lęk przed prawdziwą miłością i próbami, na jakie wystawia ona mężczyznę.'
Polski nigdy, zawsze lubiłam sobie pisać, więc nigdy nie było i nie ma problemu z polskim. Angielski również, ale może dlatego, że chodzę sobie na kursy różne (np. AXON), a w szkole jest słaby poziom, to łatwiej się wybić takiemu kujonowi jak ja Historia też jest spoko i geografia. A reszta to wiadomo. Raz lepiej, raz gorzej. Generalnie z matmą jest raczej gorzej niż lepiej,a czasem całkiem beznadziejnie
Ja b. lubię polski, uwielbiam pisać wypracowania, opowiadania. Biologia, chemia, j. ang <- głównie ze względu na to, że nauczycieli są spoko. A za to historia, to makabra. Zawsze ją lubiłam, ale w tym roku(który się teraz skończył) doszła nowa. Brrr... przed każdą lekcją trząsłam się, żeby mnie nie zapytała. To taka "baba z jajami" mimo, iż uczysz się 5 h do kartkówki (robiła max 5 pytań) dostawałam ledwo tróje...
_________________ Człowiek zupełnie nie wie, kiedy tonie, która kropla wody wyznacza mu koniec.
— Nicholas Sparks
Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-28, 20:27
Zdecydowanie i jedynie historia wiadomo niektóre działy lepiej inne gorzej np gospodarka. No i w sumie z chemią nigdy nie miałam problemów ale tylko na poziomie podstawowym.
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum