Koniec roku w sumie za kilka dni ^^ Strasznych dnii... To zdawanie i wszystko ... Tragedia;) No ale jakoś sobie poradzimy :D
Już wybrałam szkoły do których chcę się wybrać ( w końcu już najwyższy czas :)) .
Jestem pewna że chcę iść do technikum ^ Uważam, że to będzie lepszy wybór, bo nie wiem, nie jestem pewna czy pójdę na studia ( ale raczej tak, bynajmniej chciałabym )^ :)
Szkołą mojego pierwszego wyboru jest Technikum Budowlane.
Podanie daje na dwa profile
- Technik geodeta
- Technik budowlaniec
Moje pytanie jest takie ... Które z z tych technikum jest lepsze? Po, którym mam większe szanse na zdobycie pracy?
raczej to, a kasa też miła. Ostatnio był u nas geodeta to sobie skasował 500zł za 30 min roboty.Lepsze geodeta a potem zatrudnic sie w urzedzie panstwowym.
_________________ Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. — Woody Allen
Wiadomo, że technikum geodezyjne
Sam w nim jestem to wiem, że nie zamieniłbym go na żadne inne technikum, a na pewno nie na budowlane. Tylko Moja Droga musisz pogodzić się z tym, że nie jest łatwo jak w większości technikum.. Uczyć się troszke trzeba. Wejdź na mój profil i zobacz wątek "technik-geodeta", troche tam napisałem właśnie o nauce geodezji Ogólnie spoko przedmiot. Jakby co służe pomocą
A. No i z pracą i zarobkami to podobno dobrze już po technikum jest, a co dopiero po studiach
PS. Może techikum geodezyjne w Lublinie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum