Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-08-30, 14:44
Locke108 napisał/a:
No to niezłe ziółko z ciebie widze że od dziecka rozrabialaś :D:D
wyspokojniałam, ale czasem ten diabełek sie jeszcze odzywa.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Z tego co czasem opowiada mi mama/ rodzina no to wynika, że na ogół byłam spokojnym dzieckiem. Ale kiedy była przy mnie kuzynka, to różne pomysły do głowy przychodziły.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Byłam trudnym dzieckiem i chyba nadal jestem
ale spoważniałam (no ma sięjuż troche tych latek )
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wysłany: 2008-09-20, 08:42
Hmm...jak byłam mała to zawsze biłam się z taką moją jedną ulubioną koleżanką xD hah ..było to w zerówce Z czasem wszystko się zmieniło i dziwię się że kiedyś byłam takim rozbójnikiem bo dzis całkiem grzeczna ze mnie dziewczynka
Ja od zawsze byłam nieznośna. Miałam swoje stałe teksty, jak ktoś mi się nie podobał, podobno zaczynałam mówić do niego/niej po imieniu:) I wkółko zrzucałam wszystko z półek... Ach, to były czasy...:)
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
zawsze mowie, ze wtedy byłam grzeczna to teraz musze nadrabiac
Dla mamy to pewnie wielka ulga.... Moja to mi teraz wypomina jak byłam okropna
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Oj za małolata to ja musiałabyc bardzo okrutna dla innych dzieci;P Z tego co wyczytałam z opini wychowaców to do 2 klasy sp pisali mi zawsze ,ze jestem miła itp.. ,ale nie potrafie opanować swoich emocji.. i wpadam w konflikty z koleżankami x)
No ,ale w przedszkolu byłam bardzo aktywnym dzieckiem.. byłam wszędzie.. jakies zajęcia , spiewanie, taniec itp ja musiałam byc;D Ogólnie głosny ze mnie dzieciak był i wszystko jędzący xD. Lubiłam np. Jeść klej z tubki:D .. No miałam tez talenty fryzjerki np. Stanie nad koszem i obcinanie sobie grzywki :D
Ogólnie głosny ze mnie dzieciak był i wszystko jędzący xD. Lubiłam np. Jeść klej z tubki:D .. No miałam tez talenty fryzjerki np. Stanie nad koszem i obcinanie sobie grzywki :D
A co na to mama?
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
No miałam tez talenty fryzjerki np. Stanie nad koszem i obcinanie sobie grzywki :D
He he dobre...
L. napisał/a:
A co na to mama?
No a cóż mogła począć?? Jakoś z tym życ. ewentualnie obciąć grzywke normalnie (zakładając że Harder_Girl, obcięła ja krzywo)
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-09-27, 14:40
Funner napisał/a:
No jak sie obcina na oko to tak jest
Cytat:
Stanie nad koszem i obcinanie sobie grzywki :D
wiesz to było obcinanie "od kosza" xD Nowa moda ^^ do tej pory słyszałam tylko "od garnka" xD
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum