W ogóle w domu nie przebywałam, cały dzień na ogródku się bawiłam z kuzynką zza płotu, od rana do nocy ;D
Jako dziecko często ryczałam bez powodu i robiłam wszystko bez namysłu ;p Byłam 'w gorącej wodzie kąpana'. Zawsze musiałam być pierwsza xD
Cóż, uroki dzieciństwa ;d
Bardzo niespokojnym, ciekawym, pełnym energii. Od zawsze mam też zdolność do psucia wszystkiego, co da się zepsuć i gadania, gadania, gadania, czego efektem jest znakomita zdolność do szybkiego nawiązywania kontaktów.
Och, ja byłem bardzo grzecznym, słodkim dzieckiem. Wszystkie ciotki się mną zachwycały, wychowawczynie w przedszkolu i szkole były pod wrażeniem moich zdolności i talentów. Szkoda, że mało tego zostało.
byłam grzeczna, spokojna, słuchałam się rodziców. (zupełnie odwrotnie niż teraz)
wszyscy mnie wychwalali, mówili jaka to ja jestem najlepsza i w ogóle naj
Wstyd się trochę przyznać To będzie tak: dużo płakałem, robiłem najróżniejsze głupstwa (włącznie z lotem ze śmietnika wprost na głowę) i w iście ekspresowym tempie wydawałem dopiero co otrzymane pieniądze (ah jak to się wtedy za te 2 dychy można było wyszaleć).
Niektórzy mówią, że to właśnie przez te szaleństwa za młodu jestem teraz taki spokojny
Imię: Kaśka
Wysłany: 2010-07-11, 15:56
Mam dwójke rodzeństwa i to ja byłam tą spokojną, usłuchaną i grzeczną córeczką rodziców. Nigdy nie sprawiałam kłopotów - teraz to już z tym troszkę gorzej z no ale głupota przychodzi z wiekiem (przynajmniej u mnie)
_________________ Nie staraj się zostać człowiekiem sukcesu - staraj się zostać człowiekiem wartości.
Ja była bardzo spokojna i zamknięta w sobie.Rodzice sie bali że będę mieć trudności z nawiązywaniem znajomości
Na szczęście nie mam z tym problemów i nigdy nie miałam :)
Spokojna, cicha, przykładna, wrażliwa, grzeczna itd.
No i teraz nadrabiam tę nudę z dzieciństwa i podobno nie da się ze mną wytzrymać
_________________ Rozmawiając z wieloma osobami nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie zamkną. Jak np zamknij się. Jesteś kretynem. Nie mam nic do powiedzenia, wiesz?
Ostatnio zmieniony przez rebelgirl 2010-07-28, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum