Najlepszym, jedynym w swoim rodzaju, jedyny, który zalegalizuje marihuanę. Zwalczę bezprawie, i zajmę się takimi forami jak to. Czas przyglądnąć się ich działalności.
Lepiej nie wyobrażać sobie jakim byłbym politykiem, bo zrobiłbym bym to rzeź na miarę Józefa Piłsudskiego. Rzeż w znaczeniu przenośnym, żebyście zaraz mnie nie oskarżyli że jestem jak Józek z avatara.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Będziemy Białym Imperium w którym słońce nie zachodzi.
Widzę, że nie jestem sam w swych fantazjach.
Cytat:
Najlepszym, jedynym w swoim rodzaju, jedyny, który zalegalizuje marihuanę. Zwalczę bezprawie, i zajmę się takimi forami jak to. Czas przyglądnąć się ich działalności.
Nareszcie czyny twe nikczemne wyjdą na wierzch.
_________________ Jeżeli twoja głowa jest dla ciebie przyczyną grzechu, obetnij ją sobie i wyrzuć, bowiem lepiej wejść bezgłowym do królestwa Niebieskiego niż z głową tkwić wśród ognia piekielnego.
Po pierwsze skupiłbym władze tylko w swoich rękach. Po drugie, rząd istniałby jako mój organ doradczy, do tego, dla kosmetyki zachowałbym senat. Państwo oficjalnie nazywałoby się Rzeczpospolita, a naród zamieszkujący Rzeczpospolitą to oczywiście polacy, a nie żadne rzeczpospolićiaki. Liberalny rynek, militaryzacja społeczeństwa, wprowadzenia Żandarmerii na miejsce policji prewencyjnej.
Oczywiście to głupotki. Ale gdybym mógł wykreować swój własny świat, to tak by właśnie wyglądał (;
Łaj ? (;
Powszechna SŁUŻBA wojskowa ( piszę z dużej służba, bo pobór który Polska prowadziła przez kilka ładnych lat nijak się miał do służby wojskowej ) miałaby na celu uzupełniania strat w wojsku regularnym jak i ewentualnie zdolności mobilizacyjne w skrajnych przypadkach. ( Bunt komunistów na ten przykład :D )
Oczywiście w dzisiejszym świecie mobilizacja społeczeństwa w czasie wojny nie jest potrzebna, nikt nie pośle na front niewyszkolonych cywili z pukawką w łapach, ale mi marzy się ( a może "marzy" to za dużo słowo ) stworzenie możliwości reagowania na olbrzymią skalę. Patrz - rewolucja=żołnierz na każdym skrzyżowaniu. (;
Ale to tylko takie niewinne głupotki oderwane od świata realnego (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum