Facet nie wmówisz mi że nie odczuwasz niechęci do polityków rosyjskich i nie zakładasz z góry że cokolwiek robią, robią przeciwko nam. Bo to widać. To że napisałeś "że budowalańcy rosyjscy to mili ludzie" o niczym nie świadczy bo ja mówię tutaj o polityce. I termin RUSOFOBIA obejmuje również te właśnie uprzedzenia które ty przejawiasz więc bądź łaskawy nie wmawiać mi na siłę bzdur.
http://www.gover.pl/news/...panii-wyborczej
Tutaj masz jak na dłoni że można tego terminu używać w odniesieniu do polityki.
Wystarczy?
Termin rusofobia tyczy się bezpodstawnej niechęci, i nęka ludzi którzy nie mają bladego pojęcia o różnych okolicznościach. Ja mam. I nie mam zamiaru ci niczego "wmawiać", bo mam to najzwyczajniej w miejscu gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę ;]
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
Termin rusofobia tyczy się bezpodstawnej niechęci, i nęka ludzi którzy nie mają bladego pojęcia o różnych okolicznościach.
Idealnie siebie opisałeś.
Cytat:
Nawet jeśli to upublicznią, to i tak nie mam zamiaru czytać czegoś, czego kopię robiono przez prawie 2 miesiące i co najważniejsze - jest to kopią wg. Rosjan.
Masz jak na dłoni. Z góry zakładasz że to fałsz bo jest rzeczą od ROSJAN.
I na tym lepiej zakończmy ten temat.
Aha i rusofobia nie jest bezpodstawna tylko wynika w 90%
(+/-) z patrzenia na politykę ( bo o niej mówię ) z perspektywy historycznej.
Masz jak na dłoni. Z góry zakładasz że to fałsz bo jest rzeczą od ROSJAN.
A skąd wiesz na jakiej podstawie zakładam, że to fałsz ? Nie podkreśliłem tego tutaj. Wynika jedynie z tego że mam większe zaufanie do oryginałów a nie kopii
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
To się zachowuj inaczej, bo niestety ale to nie my sami siebie oceniamy tylko ludzie z zewnątrz
Cytat:
A skąd wiesz na jakiej podstawie zakładam, że to fałsz ? Nie podkreśliłem tego tutaj. Wynika jedynie z tego że mam większe zaufanie do oryginałów a nie kopii
Ze zdania które przytoczyłeś nic nie wynika, to jest jedynie twoja interpretacja i to błędna.
Wynika to co jest napisane i wybacz ale nie jesteś Słowackim albo Mickiewiczem bym cię musiał interpretować. Jest napisane wg Rosjan i przekaz jest jasny. Mniej choć odrobinę taktu i nie wykręcaj się perfidnie sianem.
Bzdury. Jakby katastrofa wydarzyła się gdzie indziej i napisałbym zamiast Rosjan coś innego to też byłaby wg.ciebie cośtamfobia ? Przekaz jest zawarty w podmiocie zdania, którym jest kopia.
duza wiekszosc polskich politykow (jakies 99,9%) powinna leciec w tym samolocie z leszkiem itp (musialby chyba to byc antonov) a jarek niech sie zchowa bo jest zalosny, zeby wykorzystywac smierc brata do swojej kampanii na prezydenta to trzeba miec ladnie nasrane w glowie...
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum