ja tylko mowie moje zdanie i nie wstydze sie ze takie posiadam, moj podpis glosi prawde !:D
kazdy chyba ma prawo mowiec to co mysli, ja tak mysle jak napisalem, polska polityka jest na poziomie zerowym, oni wszyscy sa zalosnie, siedza w sejmie i senacie tylko po to by bim ogromne wyplaty dawac a nie po to by z krajem cos zrobic, blazenada i tyle!!!
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
wypowiadam sie bo mam swoje zdanie, nie szanuje polskich politykow dlatego ze osmieszaja ten kraja i tyle, nic nie robia tylko kokosy zbijaja na osmieszaniu kraju i ludnosci.
przed smolenskiem duza grupa polakow smiaja sie z kaczynskich i pisu a po katastrofie smolenskiej kazdy wspominal kaczora jako nie wiadomo kogo jakiegos boga czy cos, jaki to on byl dobry i wspanialy i ile zrobil dla kraju a gowno zrobil ...
MasterOfPuppets, ja jestem za wolnością słowa ale z głową a nie pie*****e Hipolicie byle coś powiedzieć.
Mówi za Ciebie tylko Polska mentalność politycy be to weź coś zrób. Ja nie no ja nie...
Mówisz że Polska polityka to dno i żenada ale tak mówi połowa obywateli tego kraju bo tak mówi sąsiad. Połowa nigdy nie czytała żadnego dziennika ustaw i nawet nie ma pojęcia o czym mówi ale z Polakami już tak jest że "zna się na piłce, przy pomocy szwagra zamontuje podwójny dyfuzor do golfa, czy jest specjalistą od katastrof lotniczych"
A jeżeli życzysz komuś śmierci to znaczy że jest z tobą coś nie tak to nie jest własne zdanie lecz głupota w pełnym wymiarze tego słowa.
A co do katastrofy lotniczej pod Smoleńskiem to z Polakiem jest tak że media pokażą że ten i ten jest be Polak sobie to przyswaja a potem nie wie dlaczego go nie lubi.
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Każdy może mieć poglądy. Może je też wyrażać w idiotyczny i nieprzyzwoity sposób przystający jak ulał do ich poziomu. Zastanów się nad tym.
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
A jeżeli życzysz komuś śmierci to znaczy że jest z tobą coś nie tak
to jest taka moja innosc, i nienawisc do ludzi ;p
Krit napisał/a:
Może je też wyrażać w idiotyczny i nieprzyzwoity sposób
inaczej nie da sie tego napisac, a ja tylko pisze jak jest i tyle.
takie jest moje zdanie na ten temat i nic go nie zmieni, no chyba ze ktos rozwiaze caly sejm, senat i pojawia sie nowi politycy, ktorzy nie zamienia panstwa w wielkie gowno,w w ktorym wszystko da sie zalatwic lapowka ...
Wiesz ja przyjmuje poglądy że społeczeństwo jest przereklamowane a ludzie to samolubne, prymitywne zwierzęta pełzające po ziemi ale nikt normalny nie życzy nikomu śmierci.
Wszystko się da. Dlaczego Polak siedzi z pilotem przed telewizorem i czeka aż ktoś za niego zrobi i tylko narzeka że sejm nic nie robi jak nic nie robi to ja próbuje zbieram inicjatywy obywatelskie (w dobie internetu nie jest to problemem) albo próbuje wystartować do tego sejmu a w ostateczności coś zrobić a nie siedzieć i czekać.
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
widzisz ja nie jestem calkiem normalny, jestem jedyny w swoim rodzaju, nawet nie ma podobnych ludzi do mnie
Abstrahując od słownych utarczek muszę stwierdzić, że zamordyzm tego człowieka (tj. Jarosława Kaczyńskiego) mnie niemalże przeraża.
Oczywistym jest, że śmierć brata wyraźnie poprawiła sondaże na korzyść jego brata, który bezceremonialnie wykorzystywał ją w wyścigu po prezydencki fotel (którego na całe szczęście nie wygrał). To był idealny moment, by wszem i wobec ogłosić jakie katharsis przeżywa Jarosław i jakim dobrym stał się człowiekiem. Nagle SLD przestało być "postkomuną" i przeobraziło się w lewicę (te 13% było bardzo łakomym kąskiem w II turze), Kaczyński chwilowo spuścił z tonu i zdobywał coraz szersze poparcie.
Przegrana w prezydenckiej kampanii przypieczętowała jednak koniec "nowego Jarka" ponownie wrócił do swoich dawnych nawyków, typowego dla siebie języka i doboru argumentów.
Moją szczególną niechęć do tego człowieka ostatnimi czasy determinują dwa czynniki:
1.Walka o krzyż stojący przed Pałacem Prezydenckim; pan Kaczyński powiedział, że jeśli Komorowski krzyż usunie, to okaże się kim jest naprawdę. Totalny nonsens! To, że zginął urzędujący prezydent, to nie powód by z pałacu prezydenckiego (w którym mają prawo urzędować wszyscy prezydenci RP, nie tylko śp.Lech Kaczyński miał ten przywilej) robić mauzoleum. Na całe szczęście krzyż został (mimo sprzeciwu kilku fanatyków) przeniesiony.
2.Wypaczona wizja polityki zagranicznej Polski.
Teraz akurat pan Kaczyński i jego partia są w bardzo dogodnej sytuacji, bo o wiele łatwiej jest krytykować obecnego prezydenta i obecny rząd, wytykając błędy i mówiąc, że "my byćmy to lepiej zrobili", niż samemu stawiać czoła realnym problemom.
Pozdrawiam!
_________________ Statystycznie w Watykanie przypada 2 papieży na 1 kilometr kwadratowy powierzchni.
Gdyby ten bufon został prezydentem, to bym się załamała... Czy oglądacie telewizję? Po tym jak Komorowski został wybrany, to ten bulon zaczął się zachowywać gorzej niż dziecko... Jego świętej pamięci brat nawet hymnu dobrze nie znał. Wiem, że o zmarłych nie mówi się źle, ale w tej sytuacji trzeba przypomnieć sobie fakty. Czy znowu chcielibyście się wstydzić? Komorowski jako tako wygląda na tle polityków z innych krajów, a ten przykurcz... szkoda gadać...
_________________ "muzyka powinna palić ogień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum