Gdyby ten bufon został prezydentem, to bym się załamała... Czy oglądacie telewizję? Po tym jak Komorowski został wybrany, to ten bulon zaczął się zachowywać gorzej niż dziecko... Jego świętej pamięci brat nawet hymnu dobrze nie znał. Wiem, że o zmarłych nie mówi się źle, ale w tej sytuacji trzeba przypomnieć sobie fakty. Czy znowu chcielibyście się wstydzić? Komorowski jako tako wygląda na tle polityków z innych krajów, a ten przykurcz... szkoda gadać...
Napisała czternastoletnia dziewczynka o nicku Groszkaa96, która nie wie co to jest relikwia i w związku z tym wypisuje farmazony słuchając Avril.
Łagodniej nie potrafię.
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-08-10, 14:20
Krit, a ja mam 21 lat i po części jestem w stanie się z nią w tej sprawie zgodzić. Kaczyński byłby porażką prezydencką taką samą jak jego brat, Fazikus na twoje pytanie co takiego zrobił "z ziemi włoskiej do wolski" czy ban benhałer powinny wystarczyć, po porażce Kaczorex pokazał poraz kolejny że jest frajerem i zachowuje się jak małe dziecko.
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Imię: Remik
Wysłany: 2010-08-10, 17:16
szostol, ale wiesz ja nie twierdze że bronek to bożyszcze i jest the best po prostu był tym mniejszym złem, ale prawda taka że prezydentem powinien być JKM xD
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
szostol, ale wiesz ja nie twierdze że bronek to bożyszcze i jest the best po prostu był tym mniejszym złem, ale prawda taka że prezydentem powinien być JKM xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum