Imię: Remik
Wysłany: 2010-04-26, 14:06 Jarosław Kaczyński na prezydenta?
Jarosław Kaczyński potwierdził że będzie startował w wyborach prezydenckich. Czy nie "obawiacie" się że może wygrać? A może chcielibyście aby wygrał. Jak wy to ogólnie widzicie? no i kolejna kwestia jak waszym zdaniem będą wyglądać kampanie? Przecież to w nich zawsze wyciągało się największe brudy a teraz? Czy mimo niechęci Kaczyński ma jakieś szanse? Ja mam głęboką nadzieję że naród nie popełni błędu.. i że Kaczyński przegra i to sromotnie...
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Jak kampanie będą wyglądać to nie mam pojęcia, ale jednego jestem pewien. Jak dożyję wyborów i będę w stanie na nie iść, to zagłosuję na Jarka.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-04-26, 14:55
w pierwszej turze na niego nie zagłosuje, ale jezeli druga bedzie Komorowski-Kaczynski to zaglosuje na Kaczynskiego.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Chciałem głosować na JKM, ale w związku z tym pójdę oddać swój głos na Komorowskiego lub Andrzeja Olechowskiego.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Jest konserwatystą to po pierwsze, podobała mi się polityka PiS'u, którą Lech sprawował i zagłosuję z nadzieją, że będzie prowadzić taką samą politykę.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-04-26, 15:03
Gary napisał/a:
A dlaczego Kaczyński? co przemawia za nim? (pytanie do tych co na niego zagłosuja)
obecnie nie ma kandydata ktory by mi w 100% pasował, zagłosuję na kogoś innego, kogoś bez szans w 1 turze, w drugiej zagłosuję przeciwko Komorowskiemu.
Największym moim koszmarem są rządy platformy, jestem zdania,że prezydent powinien byc z innej partii niż partia rzadzaca, a PO zapewne wygra, a mi to nie odpowiada calkwoicie.
z kandydtow z jakimikolwiek szansami jarsoław Kaczynski odpowiada mi anjbardziej.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
W sumie Straho odpowiedział też za mnie. Całkowicie się zgadzam. Jak były przypuszczenia, że Jarosław będzie startował, to już wtedy wiedziałem na kogo głosować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum