Wiek: 21 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-09, 11:39 Re: Jeśli chodzi o wzwód...
no-algebra napisał/a:
Zawsze dużo czasu spędzałam w towarzystwie chłopaków, jakoś z chłopakiem łatwiej jest mi się dogadać niż z dziewczyną. Ostatnimi czasy zwróciłam uwagę na bardzo istoty szczegół, dla chłopaków jak wywnioskowałam bardzo wstydliwy. Polega on na tym, że gdy chłopak ma wzwód (pewne rzeczy widać- mówię, o chłopaku w spodniach oczywiście) to czuje się on nie zbyt komfortowo. Tzn. wstydzi się... Zupełnie tego nie rozumiem: dlaczego?
`Chłopaki uważają, że dziewczyna nie zrozumie, wyśmieje go czy co?
[ Dodano: 2010-05-08, 13:00 ]
No prosze... nawet z tego co widzę, nawet na forum nikt nie chce się na ten temat wypowiedzieć... i wciąż nie rozumiem czemu?
Czyli twierdzisz, ze nie czulabys sie niezrecznie gdyby wszyscy naookolo widzieli, ze leje Ci sie z majtek z podniecenia? Bo to odpowiednik meskiego wzwodu- gotowosc do podjecia stasunku. Masz nerwy kobieto.
No też nie bardzo się z tym czuje ale mam szerokie spodnie i nie za bardzo to widać więc idę przed siebie i zaraz po kłopocie
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Tak mężczyźni trochę boją się, że ktoś zobaczy ich reakcję. Czasem zdarza się też, że do erekcji dochodzi bez powodu a przynajmniej my sobie nie uświadamiamy tej przyczyny.
_________________ Jesteśmy tym kim jesteśmy. Nikim więcej i nikim mniej!
Może to głupie pytanie, ale dzieje się czsami tak że macie wzód bez większego powodu ? Czy zawsze musicie myśleć, o czymś o może Was podniecić ?
Nigdy w życiu nie spotkałam się z wyśmianiem chłopaka, który miał wzwód raz kolega powiedział potajemnie kumplowi o "namiocie" , ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby ktoś się z kogoś śmiał, bo przede wszystkim nie ma z czego (?)
Mimo wszytsko nie dziwi mnie fakt, że może być to krępujące, ponieważ jest to sytuacja dość intymna. Może porównanie z kapaniem z majtek było przesadą, ale jestem w stanie zrozumieć chłopaków
P.S. Jimmy FoX, napisałeś, ze dzisiaj jest taka mlodzież i zaleciasło mi to moją babcią Tenią
Wiem, że nie jest to na temat, ale młodzież jest taka jaka była, czasy się zmieniły :)
_________________ pytasz mnie co to radość,
powiem Ci jeśliś ciekawy:
radość to mała dziewczynka,
która sika do kawy
i patrzy
zdziwiona
na ślaady - to jest radość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum