Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-09, 10:39 Re: Jeśli chodzi o wzwód...
no-algebra napisał/a:
Zawsze dużo czasu spędzałam w towarzystwie chłopaków, jakoś z chłopakiem łatwiej jest mi się dogadać niż z dziewczyną. Ostatnimi czasy zwróciłam uwagę na bardzo istoty szczegół, dla chłopaków jak wywnioskowałam bardzo wstydliwy. Polega on na tym, że gdy chłopak ma wzwód (pewne rzeczy widać- mówię, o chłopaku w spodniach oczywiście) to czuje się on nie zbyt komfortowo. Tzn. wstydzi się... Zupełnie tego nie rozumiem: dlaczego?
`Chłopaki uważają, że dziewczyna nie zrozumie, wyśmieje go czy co?
[ Dodano: 2010-05-08, 13:00 ]
No prosze... nawet z tego co widzę, nawet na forum nikt nie chce się na ten temat wypowiedzieć... i wciąż nie rozumiem czemu?
Czyli twierdzisz, ze nie czulabys sie niezrecznie gdyby wszyscy naookolo widzieli, ze leje Ci sie z majtek z podniecenia? Bo to odpowiednik meskiego wzwodu- gotowosc do podjecia stasunku. Masz nerwy kobieto.
Imię: Adam
Wysłany: 2010-05-22, 08:28
No też nie bardzo się z tym czuje ale mam szerokie spodnie i nie za bardzo to widać więc idę przed siebie i zaraz po kłopocie
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Tak mężczyźni trochę boją się, że ktoś zobaczy ich reakcję. Czasem zdarza się też, że do erekcji dochodzi bez powodu a przynajmniej my sobie nie uświadamiamy tej przyczyny.
_________________ O upadku tego kraju świadczy fakt, że najpoczytniejsza książką jest Komentarz do ustawy o podatku VAT
Mój blog
Może to głupie pytanie, ale dzieje się czsami tak że macie wzód bez większego powodu ? Czy zawsze musicie myśleć, o czymś o może Was podniecić ?
Nigdy w życiu nie spotkałam się z wyśmianiem chłopaka, który miał wzwód raz kolega powiedział potajemnie kumplowi o "namiocie" , ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby ktoś się z kogoś śmiał, bo przede wszystkim nie ma z czego (?)
Mimo wszytsko nie dziwi mnie fakt, że może być to krępujące, ponieważ jest to sytuacja dość intymna. Może porównanie z kapaniem z majtek było przesadą, ale jestem w stanie zrozumieć chłopaków
P.S. Jimmy FoX, napisałeś, ze dzisiaj jest taka mlodzież i zaleciasło mi to moją babcią Tenią
Wiem, że nie jest to na temat, ale młodzież jest taka jaka była, czasy się zmieniły :)
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Podobnie jak autorka, często przebywam w towarzystwie chłopaków i oni już się do mnie przyzwyczaili, więc mniej ich to krępuje. Ale, szczerze, nie dziwie się, Wam, że tak to traktujecie.
Wiele dziewczyn (i chłopaków ) jest nie dojrzałych pod tymi względami i wolą Cię wyśmiać, a gdy im sie coś podobnego przytrafi, "idą popłakać w kąt" ( nie urażając nikogo ) .
_________________ " Take a look to the sky just before you die. It is the last time you will (...) " \m/
Trucizna dla oczu!
W klasie mam taka osobe, chlopaka, ciagle stoi mu.... Ciagle poprawia sobie, ustatnie mu nawet jak dostanie 5 z matematyki, no i wszyscy sie smiejaa...
W klasie mam taka osobe, chlopaka, ciagle stoi mu.... Ciagle poprawia sobie, ustatnie mu nawet jak dostanie 5 z matematyki, no i wszyscy sie smiejaa...
Czasem podnieca ludzi stosunek, czasem przemoc, a czasem 5'tka z matematyki.
Czasem podnieca ludzi stosunek, czasem przemoc, a czasem 5'tka z matematyki.
Dokładnie, gusta i podniety są różne :)
Od siebie dodam, że czasem mam wzwód np w autobusie, czy jak sobie pomarzę patrząc na fajną profesorkę
W sumie nam niedużo potrzeba, facet w normalnych warunkach może mieć wzwód prawie natychmiast, nawet nie trzeba nic wyobrażać, czasem zwykły przypadkowy dotyk czegoś wystarczy.
Dziewczyny tego nie zrozumieją, bo z wyjątkiem nimfomanek i niektórych obdarzonych ogromnym temperamentem dziewczyn potrzebujecie naprawdę silnych bodźców do podniecenia imho (pieszczot, mega przystojniaka etc)
_________________ Some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied,
reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn
Dziewczyny tego nie zrozumieją, bo z wyjątkiem nimfomanek i niektórych obdarzonych ogromnym temperamentem dziewczyn potrzebujecie naprawdę silnych bodźców do podniecenia imho (pieszczot, mega przystojniaka etc)
Coś w tym jest. ;D
Chociaż ja jestem wyrozumiała dla facetów.
To pisała jakaś dziewczyna?
To zatem kobieto! Wiesz, że dziewczyny mają kila stref erogennych(mężczyźni również) czasem wystarczy podmuch wiatru czy zmiana temperatur by kobiecie podwyższyło się libido.
Wszystko zależy od wyobraźni i fantazji danej osoby. Owego czasu widziałem reportaż o kobiecie która podniecała się bardzo często i bardzo szybko. Osiągała przy tym ponad 100(!) orgazmów dziennie! Ba! nawet się nie dotykała nigdzie! Ją też nazwiesz nimfomanką? Każdą kobietę, która lubi seks? Dobra wymówka na to, że nikt nie chce przespać się z Tobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum