_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Imię: Dorota
Wysłany: 2010-05-02, 19:41
Uczę się francuskiego i angielskiego, angielskiego dodatkowo prywatnie, w przyszłym roku zacznę jeszcze niemiecki, u mnie w sql mozna uczyć sie niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, angielskiego
_________________ Tak łatwo jest ranić, a tak trudno wybaczać<3
Angielski i niemiecki.Pierwszy bardzo lubię,drugi jest moją zmorą.Niedługo dojdzie francuski i może hiszpański.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie cierpię Niemieckiego najbardziej tępy i nudny język (Te umlałty i inne cholerstwa).
Za to angol to spokojnie mogę gadać nawet z zagranicznikami (wiele razy już mi się zdarzyło).
_________________ 2 Wielkie miłości . M ;* i Duży Fiat . Fiat 125p to nie tylko samochód to Styl życia .
Ja w szkole mam angielski i niemiecki. Niemieckiego nie cierpię, ale na angielskim mi zależy. Niestety poziom jest totalnie do bani. Zapisałam się na angielski do szkoły AXON i powiem Wam, że jest tam mega spoko. Kursy są w małym grupach, ludzie ok, nauczyciele wylajtowani.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum