Ja się uczę niemieckiego i angielskiego
W gimnazjum uczyłam się rosyjskiego i angielskiego:)
Najbardziej lubię rosyjski , myślę, że ten język przyda mi się w przyszłości, bo mam zamiar wyjechać do Rosji.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
obecnie mam już tylko niemiecki,gdyż zdaję na maturze. bardzo lubię ten język, strasznie mi się podoba.
wcześniej miałam jeszcze angielski za którym nie przepadam. być może dlatego, że zaczęłam go dopiero w technikum jeszcze od poziomu rozszerzonego bez podstaw.
_________________ Wie automatisch
Renn ich durch alle Straßen
Und keine führt zu dir.
Klasa 1-3 szkoły podstawowej: Angielski
Klasa 4-6 i gim: Angielski i Rosyjski
Liceum: Angielski i Francuski. Francuski jest dziwny, pisze się co innego, czyta się co innego, a czyta się jeszcze połowę tego co się pisze. Kto się uczy ten wie
_________________ Nienawidzę cię Świecie. Nienawidzę!
Poszłam na łatwiznę i nie zaczynałam nowych języków: angielski i niemiecki- standardowo. Niemieckiego nie znoszę, ale cóż: ktoś mądry powiedział: trzeba znać język wroga- i nie, nie uważam Niemców za wrogów.. póki co..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum