Jako, że na forum już jestem prawie rok, a może niektórzy nie widzieli moich zdjęć na fotoblogu, aby rozwiać mylne skojarzenia : przedstawiam Wam siebie. Może zdjęcie troszkę nie za korzystne, ale jest.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Wysłany: 2010-05-26, 20:41
Masz bardzo ładne, duże oczy.
Straho napisał/a:
Jesteś przeciętna.
Nieprzeciętny się odezwał
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Ja jestem narcyzem więc moją opinie o samym sobie znasz.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Nie wyglądasz na 16 lat ;P Ale oczy rzeczywiście ładne
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie podobają mi się takie zdjęcia, nic na nich nie widać, tylko oczy. Z takiej perspektywy każdy do każdego podobny. Może dodasz jakieś zdjęcie, na które przedstawia trochę większy kawałek Ciebie?
_________________ Renesans znał przedziwne sposoby trucia: hełmem lub płonącą pochodnią, haftowaną rękawiczką lub klejnotami wysadzanym wachlarzem, złotym puzderkiem lub łańcuchem z bursztynów. Dorian Gray został zatruty książką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum