Wysłany: 2010-06-04, 10:58 Kandydatura do samorządu szkolnego.
witam! (;
Dzisiaj przybywam do Was z ogromną prośbą.
Pomóżcie ! (;
Po namowach zgodziłam się do kandydowania do samorządu szkolnego.
Wybory odbędą się w piątek [ 11.06.2010r ] .
I będę musiała się we wtorek zaprezentować na szkolnym apelu.
Jestem w 1 gim. więc może Wy macie nieco większy bagaż doświadczeń w tej sprawie.
Potrzebuję pomysłów, aby przekonać uczniów do głosowania na mnie. (;
Znane są mi dwa, które były w mojej szkole.
- kolorowy dzień raz w miesiącu [ w danym dniu , wszyscy np. ubierają się na zielono , i podliczana jest najbardziej kolorowa klasa ]
- szczęśliwy numerek [ codziennie losowany jest numerek , który zwolniony jest z odpowiedzi i niezapowiedzianych kartkówek ] .
Może w waszych szkołach są inne rozrywki?
Proszę, pomóżcie ! (;
Pilne! / z góry dziękuję ! ;*
Wysłany: 2010-06-04, 11:56
Cytat:
Może w waszych szkołach są inne rozrywki?
Dyskoteki raz w miesiącu z różnymi konkursami, typu karaoke?
Jeden dzień w tygodniu bez odpowiedzi, kartkówek i zadawania prac domowych?
Pomoc słabyszym uczniom przez lepszych/straszych np. dwa razy w tygodniu po lekcjach?
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wysłany: 2010-06-04, 12:11
Może jakieś kólka zainteresowań przy współpracy nauczycieli?
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
szczęśliwy numerek [ codziennie losowany jest numerek , który zwolniony jest z odpowiedzi i niezapowiedzianych kartkówek ] .
Proponuje dzień neutrealny,który praktykuje się w mojej szkole.Jest o tyle lepszy że ten jeden dzień w miesiącu sami sobie wybieramy a nie jest on losowany.
zaproponuj za głos buziaka to część męska jest za tobą ;D xD A dziewczyny ? To nie wiem, w gimnazjum to pod sklepikiem sie zawsze żebrało, to może darmowe pączki za głos? hehe ;D
A tak serio to z tymi dyskotekami dobrze mówią, hmm, myśle że najładniejszy chłopka/dziewczyna w formie konkursów, dzień sportu i tym podobne! ;D
_________________ Wszystko ma swoje priorytety... niestety
[*] 22 lata :(
Przede wszystkim musisz się dobrze zaprezentować. Powiedzieć coś, co zapadnie ludziom w pamięć. Nie możesz być "jedną z wielu", musisz być tą, o której mówi się po prezentacji. Warto powiedzieć coś... mocnego.
Wydaje mi się, że wszelkiego rodzaju dni sportu są lubiane przez gimnazjalistów.
Potrzebuję pomysłów, aby przekonać uczniów do głosowania na mnie. (;
proponuję ruszyć głową i pomyśleć. szczerze mówiąc, nie chciałabym mieć przewodniczącej, którą nią jest tylko by mieć tytuł... potem też będą za Ciebie myśleć?
_________________ Życie jest za krótkie by codziennie rano budzić się z pretensjami do całego świata.
Imię: Daria
Wysłany: 2010-06-12, 16:40
Kathy Moore napisał/a:
Wydaje mi się, że wszelkiego rodzaju dni sportu są lubiane przez gimnazjalistów.
No niekoniecznie U mnie nie. Ludzie z mojej szkoły szaleją za karaoke, ja też ;D Więc może warto w programach jakichś imprez, typu Dzień Dziecka, je umieszczać?
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum