książki Anne Rice są fajne, mnie się podobają a takto kiczowate to dla mnie jest wogle pan tadeusz..
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
co nie oznacza ze wszystkie 13-latki czytają książki "dla nich". Nie raz mam wrażenie ze tutaj wszyscy urodzili się już dorośli, albo że byli genialnymi dziećmi. Ja w wieku 13-lat jeśli się nie mylę uwielbiam "Niemcy" Kruczkowskiego czyli odpadam od stereotypu nie douczonego dzieciora z fobią czytania pamiętników księżniczek i innych pierdół?
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Nie lubię książek napisanych dziwnym "językiem", chyćby nie wiem jakimi były klasykami
I dlatego nie lubię ksiązek sienkiiewicza, ale lubię np. Lalkę Prusa
Wyjątek jest jeden, ten który podała Eliara
Co zaś do kiczowatych wiem jakie ksiażki czytaja gimnazjalistki, i musze sie zgodzić z powyższymi opiniami, ale z ciekawosci znalazłem jedną perełkę, służąca za niezłe czytadło
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Wysłany: 2009-03-03, 19:55
Książka jest beznadziejna... wszystko kręci się wokół torebki Angel i ukrywania kolejnych zakupów przed mężem. Zdecydowanie nie polecam.
Choć filmu nie widziałam.
_________________ „Jeśli żyjąc lub ginąc zdołam Cię ocalić - zrobię to.” (Aragorn, 'Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia')
Kiczowatym czymś może stać się...nie pamiętam autora, ale nie cierpię tej serii "Świat Dysku", bynajmniej parę książek jest naprawdę super, ale i tak w 70 % ble.
Kiczowatym czymś może stać się...nie pamiętam autora, ale nie cierpię tej serii "Świat Dysku", bynajmniej parę książek jest naprawdę super, ale i tak w 70 % ble.
Bluźnisz
Terry Pratchett to jeden z najciekawszych współczesnych autorów, mistrz w swoim gatunku mieszania fantastyki z poczuciem humoru Niesamowity, unikalny świat przedstawiony, bardzo pomysłowa fabuła, piękna rozrywka, żaden kicz
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum